Windows Engineer

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, bij ons is het altijd showtime. Hier hoef je geen saaie dagen te verwachten. Wij staan altijd klaar om er een echt spektakel van te maken. Onze opdrachtgevers verwachten immers niet anders. Ze rekenen op ons om de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek.

Samen met meer dan 4.500 mensen ondersteunen wij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Je hoeft dus niet te verwachten dat je bij ons altijd op dezelfde plek zit.

Windows Engineer
Ons IT team groeit hard en om deze groei bij te benen zijn we op zoek naar een Windows Engineer. Zorg jij er met jouw kennis van Windows omgevingen voor dat onze systemen blijven draaien en dat de klant optimaal wordt bediend? Wil je jezelf daarnaast verder ontwikkelen op het hoogste niveau in een innovatieve werkomgeving waar met de nieuwste technieken gewerkt wordt? Lees dan vooral verder!

De uitdaging
Als Windows Engineer ben je verantwoordelijk voor het beheer van onze Windows server omgeving. Je maakt onderdeel uit van het System Operations team dat de Windows servers tot en met het besturingssysteem en eventuele Middleware applicaties zowel levert als beheert. NEP heeft haar eigen datacenters, geschikt voor broadcast- en IT installaties, zoals networking, VMware, CDN streaming platformen en centralized productions. Vanuit de afdeling System Operations word je ingezet op een of meerdere projecten waarin operations benodigd zijn. Hierin bescherm je niet alleen de belangen van beheer, maar zorg je samen met het projectteam voor een goed resultaat voor eventuele nieuwe producten. Vanuit jouw rol zorg je er voor dat de klant zich altijd koning voelt.

Jij:

Wat kun je verwachten
Bij ons kun je een afwisselende baan in een gezellige werkomgeving verwachten. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien. Wij moedigen dit zelfs aan! En natuurlijk bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Durf jij je aan te sluiten bij onze familie? Ben jij net zo gedreven, vol passie en met focus op technische innovatie? Wil jij ook dat geen enkele dag er hetzelfde uitziet als de dag er voor? Stuur dan je CV met een steengoede motivatie naar werkenbij@nepgroup.com en zet je schrap.

Share