Werkplekbeheerder

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, bij ons is het altijd showtime. Hier hoef je geen saaie dagen te verwachten. Wij staan altijd klaar om er een echt spektakel van te maken. Onze opdrachtgevers verwachten immers niet anders. Ze rekenen op ons om de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek.

Samen met meer dan 4.500 mensen ondersteunen wij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Je hoeft dus niet te verwachten dat je bij ons altijd op dezelfde plek zit.

Werkplekbeheerder

Het komt erop neer dat jij jouw collega’s uit de brand helpt bij alle voorkomende ICT issues.
Onze werkplekbeheerders zijn voornamelijk bezig met het onderhouden van de hard- en software. Je houdt je dus bezig met werkstations, randapparatuur en software. Je maakt de vertaalslag vanuit de wensen gebruikers naar een technische oplossing. Je houdt je onder andere bezig met het installeren, repareren en configureren van hardware.
Daarnaast ondersteun je mobiele telefonie en VOIP, beheren het printerpark en zorgen dat iedereen zo efficient mogelijk hun werk kan doen.


Jij:

Je hebt een streepje voor als:

Verder vinden wij het belangrijk dat je representatief overkomt, goed met collega’s kunt communiceren en altijd op zoek bent naar oplossingen.

Wat kun je verwachten
Bij ons kun je een afwisselende baan in een gezellige werkomgeving verwachten. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien. Wij moedigen dit zelfs aan! En natuurlijk bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Durf jij je aan te sluiten bij onze familie? Ben jij net zo gedreven, vol passie en met focus op technische innovatie? Wil jij ook dat geen enkele dag er hetzelfde uitziet als de dag er voor? Stuur dan je CV met een steengoede motivatie naar werkenbij@nepgroup.com en zet je schrap.

 

Share