VMWare Specialist

Ons IT team groeit hard en om deze groei te ondersteunen zijn we op zoek naar een VMWare specialist. Zorg jij er met jouw kennis van VMWare voor dat onze systemen blijven draaien en dat de Organisatie en haar klanten optimaal worden bediend? Wil je jezelf daarnaast verder ontwikkelen op het hoogste niveau in een uitdagende en  innovatieve werkomgeving waar met de nieuwste technieken gewerkt wordt? Dan is dit je kans!

De uitdaging

Als VMWare specialist maak je deel uit van het System Operations team en ben je mede verantwoordelijk voor het beheren, uitbreiden en consolideren van onze VMWare server omgeving. Wij hebben ons eigen datacenters, geschikt voor broadcast- en IT installaties, zoals networking, VMware, CDN streaming platformen en centralized productions. Vanuit de afdeling System Operations word je ingezet op het beheren en verbeteren van het VMWare platform en is er regelmatig inzet vereist voor een of meerdere projecten. Hierin behartig je de belangen van beheer, en zorg je samen met het projectteam voor een goed resultaat. Vanuit jouw rol ben je verantwoordelijk voor het operationeel houden van de omgeving, doorvoeren van vernieuwingen en adviseren van projecten.

Jij:

Je hebt een streepje voor als je:

Wat kun je verwachten

Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team en wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Humor, plezier  maar vooral passie staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs. Ook opleidingen via NEP zijn mogelijk! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Over NEP

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 3.000 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunen zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

Interesse?

Herken je jezelf in het profiel en ben je enthousiast? Kom dan ons team versterken! Stuur jouw CV en bijbehorende motivatiebrief naar werkenbij@nepgroup.com!

 

 

Share