VMWare Specialist

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, bij ons is het altijd showtime. Hier hoef je geen saaie dagen te verwachten. Wij staan altijd klaar om er een echt spektakel van te maken. Onze opdrachtgevers verwachten immers niet anders. Ze rekenen op ons om de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek.

Samen met meer dan 4.500 mensen ondersteunen wij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Je hoeft dus niet te verwachten dat je bij ons altijd op dezelfde plek zit.

VMWare Specialist
Ons IT team groeit hard en om deze groei bij te kunnen benen zijn we op zoek naar een VMWare specialist. Zorg jij er met jouw kennis van VMWare voor dat onze systemen blijven draaien en dat de Organisatie en haar klanten optimaal worden bediend? Wil je jezelf daarnaast verder ontwikkelen op het hoogste niveau in een uitdagende en innovatieve werkomgeving waar met de nieuwste technieken gewerkt wordt? Lees dan vooral verder!

De uitdaging
Als VMWare specialist maak je deel uit van het System Operations team en ben je mede verantwoordelijk voor het beheren, uitbreiden en consolideren van onze VMWare server omgeving. Wij hebben ons eigen datacenters, geschikt voor broadcast- en IT installaties, zoals networking, VMware, CDN streaming platformen en centralized productions. Vanuit de afdeling System Operations word je ingezet op het beheren en verbeteren van het VMWare platform en is er regelmatig inzet vereist voor een of meerdere projecten. Hierin bescherm je de belangen van beheer, en zorg je samen met het projectteam voor een goed resultaat. Vanuit jouw rol ben je verantwoordelijk voor het operationeel houden van de omgeving, doorvoeren van vernieuwingen en adviseren van projecten.

Jij:

Je hebt een streepje voor als:

Wat kun je verwachten
Bij ons kun je een afwisselende baan in een gezellige werkomgeving verwachten. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien. Wij moedigen dit zelfs aan! En natuurlijk bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Durf jij je aan te sluiten bij onze familie? Ben jij net zo gedreven, vol passie en met focus op technische innovatie? Wil jij ook dat geen enkele dag er hetzelfde uitziet als de dag er voor? Stuur dan je CV met een steengoede motivatie naar werkenbij@nepgroup.com en zet je schrap.

Share