Senior Video Editor­

­

Weet jij met jouw ervaring zonder problemen de tofste edits uit je mouw te schudden en maak je daarmee niet alleen jezelf, maar ook onze klanten ‘niet normaal’ enthousiast? Zie jij het wel zitten dat er straks dagelijks een groot publiek voor de buis zit te kijken naar jouw werk en wil je aan de slag in een geweldige nieuwe creatieve omgeving met alleen maar leuke collega’s? Wij zijn per direct op zoek naar ervaren video editors voor de grootste, mooiste, nieuwste en creatiefste post afdeling van Nederland. Wil jij je carrière voortzetten in televisieland, maar zie je het ook zitten om te werken aan opdrachten binnen de creatieve reclamewereld? Dan ben je gek als je deze kans laat schieten!

De uitdaging

Bij NEP werken we aan de mooiste producties van de Nederlandse televisie; van programma’s voor de publieke omroepen tot grote talentenshows als The Voice tot Formule 1. Ook Reality programma’s behoren tot ons portfolio.

Als Video Editor bekleed je een veelzijdige functie waarbij je nauw samenwerkt met zowel de productie als samensteller, maar ook veel ruimte krijgt om zelfstandig te editen. Het is daarom belangrijk dat je goed kan luisteren naar de wensen van de klant, maar zeker niet bang bent om je eigen visie in te brengen.  Met jouw skills en creativiteit kun je een stempel op de stijl van het programma drukken en de emoties van de kijker beïnvloeden. En… Jouw werk is dagelijks zichtbaar in iedere huiskamer. Hoe cool is dat?

Ben jij?

…Een ondernemende doorzetter die snapt hoe je mooie edits maakt? …Een montage liefhebber met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die de lat hoog legt? …een persoon die altijd gaat voor niets minder dan een creatief sterk en inhoudelijk videoproject? Sociaal en communicatief sterk?

Bovendien:

En:

Wat kun je verwachten

Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team en wordt goed begeleid tijdens je inwerkperiode. Vakmanschap en plezier staan centraal in het werk. Je werkt op diverse locaties en je kunt alle kansen krijgen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Over NEP The Netherlands

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 3.000 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunen zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

Interesse?

Herken jij jezelf in dit profiel? Stuur ons dan je CV met (video)motivatie en portfolio naar werkenbij@nepgroup.com. Wie weet maken we binnenkort kennis!

 

 

 

Share