Video Editor

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, bij ons is het altijd showtime. Hier hoef je geen saaie dagen te verwachten. Wij staan altijd klaar om er een echt spektakel van te maken. Onze opdrachtgevers verwachten immers niet anders. Ze rekenen op ons om de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek.

Samen met meer dan 4.500 mensen ondersteunen wij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Je hoeft dus niet te verwachten dat je bij ons altijd op dezelfde plek zit.

Video Editor
Weet jij met jouw ervaring zonder problemen de tofste edits uit je mouw te schudden en maak je daarmee niet alleen jezelf, maar ook onze klanten ‘niet normaal’ enthousiast? Zie jij het wel zitten dat er straks dagelijks een groot publiek voor de buis zit te kijken naar jouw werk en wil je aan de slag in een nieuwe creatieve omgeving met alleen maar leuke collega’s? Wij zijn per direct op zoek naar ervaren video editors voor de grootste, mooiste, nieuwste en creatiefste post afdeling van Nederland. Wil jij je carrière voortzetten in televisieland, maar zie je het ook zitten om te werken aan opdrachten binnen de creatieve reclamewereld? Lees dan vooral verder!

De uitdaging
Wij werken we aan de mooiste producties van de Nederlandse televisie; van programma’s voor de publieke omroepen tot grote talentenshows als The Voice tot Formule 1. Ook Reality programma’s behoren tot ons portfolio.

Als Video Editor heb je een veelzijdige functie waarbij je nauw samenwerkt met zowel de productie als samensteller, maar ook veel ruimte krijgt om zelfstandig te editen. Het is daarom belangrijk dat je goed kan luisteren naar de wensen van de klant, maar zeker niet bang bent om je eigen visie in te brengen. Met jouw skills en creativiteit kun je een stempel op de stijl van het programma drukken en de emoties van de kijker beïnvloeden. En… Jouw werk is dagelijks zichtbaar in iedere huiskamer. Hoe cool is dat?

Ben jij?

…Een ondernemende doorzetter die snapt hoe je mooie edits maakt? …Een montage liefhebber met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die de lat hoog legt? …een persoon die altijd gaat voor niets minder dan een creatief sterk en inhoudelijk videoproject? Sociaal en communicatief sterk?

Bovendien:

En:

Wat kun je verwachten
Bij ons kun je een afwisselende baan in een gezellige werkomgeving verwachten. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien. Wij moedigen dit zelfs aan! En natuurlijk bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Durf jij je aan te sluiten bij onze familie? Ben jij net zo gedreven, vol passie en met focus op technische innovatie? Wil jij ook dat geen enkele dag er hetzelfde uitziet als de dag er voor? Stuur dan je CV met een steengoede motivatie(video) naar werkenbij@nepgroup.com en zet je schrap.

Share