Vacature: Medewerker Uitgifte

Ben jij een aanpakker met affiniteit met het televisievak? Zorg jij ervoor dat onze opdrachtgevers goed ontvangen worden en met de juiste materialen op klus gaan? TEAM is op zoek naar fulltime uitgifte medewerkers.

Jouw rol

Als Medewerker Uitgifte bij TEAM bekleed je een veelzijdige functie waarbij je in contact staat met zowel operationele collega’s als opdrachtgevers.TEAM is hét onderdeel van NEP dat onder andere zorgt voor facilitaire verzorging en technische begeleiding van tv-programma’s, bedrijfsfilms, evenementen en programma’s voor digitale media. Binnen TEAM maak je onderdeel uit van de afdeling uitgifte. Deze afdeling draagt zorg voor het opslaan, beheren en distribueren van ENG-(rand)apparatuur.

Je zorgt voor het coderen en registreren van alle uitgegeven materialen. Wanneer deze worden ingeleverd, assisteer je bij het uitpakken van de ENG-wagens. Je neemt de materialen in ontvangst en controleert deze op technische staat, compleetheid en volledigheid. Je verwerkt de administratieve gegevens op papier of in het systeem zodat er correct gefactureerd kan worden. Je zorgt ervoor dat deze worden opgeslagen en bij de volgende afgifte direct weer kunnen worden meegenomen. Bij storingen, schade of vermissingen maak je een melding.

Ben jij

iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? …klant- en servicegericht en vind je het leuk om onze opdrachtgevers te woord te staan? …iemand die het leuk vindt om te plannen en orde te bewaren? 

Daarnaast

Wat kun je verwachten

Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team en wordt goed begeleid tijdens je inwerkperiode. Humor en plezier staan centraal in het werk. Wij bieden alle kansen om je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Over NEP The Netherlands

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 3.500 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunen zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

Interesse?

Herken jij jezelf in dit profiel en lijkt het jou de ultieme uitdaging om bij ons te komen werken? Stuur jouw CV met bijbehorende motivatie naar werkenbij@nepgroup.com!

Share