Vacature: Technisch Projectmanager

Wij groeien snel en dat gaat gepaard met veel nieuwe projecten. Om deze in goede banen te kunnen leiden, zijn wij op zoek naar een Technisch Projectmanager. Ben jij een geboren leider met flair en lef? Heb je daarnaast affiniteit met Broadcast en IT? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De uitdaging

Als Technisch Projectmanager bij NEP stuur je onze Broadcast en IT-projecten van A tot Z aan. Deze projecten zijn divers van aard. Inhoudelijk kan het hier gaan om kleine projecten zoals het bouwen van een editing suite, maar ook complexer, zoals het bouwen van een Media Asset Management (MAM)-omgeving. Qua budget kunnen deze projecten variëren van enkele duizenden euro’s tot meerdere miljoenen en de teams qua grootte van twee tot vijfenzeventig personen.

Onze technologie en diensten zijn zeer specifiek, maar jij bent nieuwsgierig en onderzoekend van aard en vertrouwd met technologieën in post productie omgevingen. Als Technisch Projectmanager werk je zelfstandig, maar heb je veel contact met zowel interne als externe partijen. Je krijgt te maken met veel technische mensen met verschillende belangen die allemaal iets te vertellen hebben. Dankzij jouw sterke persoonlijkheid en ervaring laat jij je niet uit het veld slaan en weet je een weg te banen door de vele uitdagingen en obstakels. Met jouw kennis ben je in staat om een goed evenwicht te bewaren tussen de verschillende belangen van zowel de opdrachtgever als onze organisatie. Je durft beslissingen te nemen en bent niet bang om knopen door te hakken. Dit kan ook betekenen dat je eens een ‘Nee’ moet verkopen.

Je bekleedt een veelzijdige functie en dat maakt het leuk. Je bent niet alleen het aanspreekpunt, maar je zorgt er ook voor dat de projecten binnen de gestelde doorlooptijd en het beschikbare budget worden gerealiseerd. Het leveren van kwaliteit staat daarbij altijd voorop. Omdat je zoveel verschillende verantwoordelijkheden hebt, ben je in staat snel, maar ook flexibel te schakelen tussen verschillende rollen en met verschillende stakeholders. Je voert gesprekken op operationeel, maar ook management- en directieniveau en dankzij jouw helicopterview weet je overzicht te behouden; je weet precies wat de stand van zaken is als er om een update gevraagd wordt.

Ben jij…

……een projectmanager met lef die de beoogde doelstellingen weet te realiseren? …altijd op zoek naar verbetering en lever jij de beste service die je je maar kan bedenken? …iemand die graag de technische mogelijkheden onderzoekt en uitwerkt?

Bovendien:

Wat kun je verwachten?

Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team en wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Over NEP The Netherlands

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 3.000 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunen zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

Interesse?

Herken je jezelf in het profiel en ben je enthousiast? Stuur jouw CV en bijbehorende motivatiebrief naar werkenbij@nepgroup.com!

Share