Vacature: Technical Engineer Infrastructuur

De infrastructuur van NEP is opgebouwd uit een volledig in eigen beheer glasvezelnetwerk, welke diverse datacenters, studio’s en uitzendlocaties voor de volle 100% uptime verbindt. Op het Media Park zijn meer dan 250 videomontage sets verbonden met de NEP infrastructuur voor zowel post producties, playout, eindregie, centralized production en het beheer van content. Bij NEP worden zowel televisieproducties, live-uitzendingen en video on demand diensten ondersteund door middel van onze eigen infrastructuur en datacenters. Om dit in goede banen te leiden zijn wij op zoek naar een Technical Engineer.

De uitdaging

Als Technical Engineer Infrastructuur ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de realisatie, mutatie  en beheer van nieuwe en bestaande broadcast- en IT-installaties in zowel het datacenter als de regieruimtes en studio’s. Naast alle connectiviteit ben je met team Infra verantwoordelijk voor het beheer van de datacenters. De broadcast of IT-installaties zijn opgebouwd uit diverse apparatuur die verbonden zijn met Cat, fiber, SDI en andere mogelijke bekabeling.

Beheer van de installaties, administratie en de werkprocessen vragen een hoge verantwoordelijkheid en betrokkenheid van jou als Technical Engineer, waar je niet alleen voor staat; met je collega’s van team Infra realiseer je alle soorten installaties en zorg je voor 100% uptime van onze dienstverlening.

Indien er sprake is van een storing of incident in een van de datacenters, ben je als Technical Engineer Infrastructuur direct ter plaatse om de juiste oplossing toe te passen.

Ben jij

…iemand met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en ben je in staat zelf op zoek te gaan naar de juiste materialen en gegevens om je werkzaamheden uit te kunnen voeren? …iemand die gemotiveerd is om projecten eigen te maken en door te leren?

Daarnaast:

Wat kun je verwachten?

Werken bij NEP betekent een afwisselende baan in een open en collegiale werkomgeving. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team en wordt begeleid tijdens de inwerkperiode. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien. Sterker nog, dit wordt zelfs door ons gestimuleerd! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Over NEP The Netherlands

NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 3.500 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunen zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

Herken jij jezelf in dit profiel en lijkt het jou de ultieme uitdaging om bij ons te komen werken? Stuur dan je CV met bijbehorende motivatie naar werkenbij@nepworldwide.nl

 

Share