Vacature: Solutions Architect

Zie jij het als een uitdaging om in een internationaal projectteam te werken, waarbinnen aan de ontwikkeling van complexe technologische oplossingen wordt gewerkt? Wil jij aan de slag gaan met de technologie voor de events en producties die wij registreren en uitzenden? Ga dan de uitdaging aan bij NEP als Solutions Architect!

De uitdaging

Als Solutions Architect bij NEP werk je nauw samen met de Solutions Consultants aan de meest innovatieve IT-oplossingen om live events en producties te realiseren en te distribueren naar alle mogelijke mediakanalen. Innovatieve en soms complexe concepten worden door de Solutions Architect uitgewerkt en vertaald naar overzichtelijke en visuele uitingen. Je vertaalt alle wensen en eisen voor nieuwe oplossingen naar logische systeemontwerpen en technische detailontwerpen die door engineers kunnen worden uitgewerkt.

Als technisch lead in projecten stuur je intern engineers aan om projecten te realiseren. Je zorgt ervoor dat de technisch geboden oplossingen verantwoord geïmplementeerd worden en deze voldoen aan alle gestelde kwaliteitseisen en gebruikerswensen. Daarnaast begeleid en train je de professionals die gebruik zullen maken van de solutions.

Ben jij

…in staat complexe en multidisciplinaire (project)werkzaamheden zelfstandig en effectief uit te voeren? …doelgericht, anticipeer je op mogelijke knelpunten en stuur je bij wanneer nodig?

Bovendien:

Wat kun je verwachten?

Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team en wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Over NEP The Netherlands

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 3.000 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunen zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

Interesse?

Herken je jezelf in het profiel en ben je enthousiast? Kom dan ons team versterken en stap in de wereld waarin je meewerkt aan de nieuwste oplossingen! Stuur jouw CV en bijbehorende motivatiebrief naar werkenbij@nepgroup.com!

Share