Vacature: Senior Developer – Drupal Video Streaming Platform

Maak jij gebruik van Netflix en andere video-on-demand streaming diensten zoals NPO Start? Ben jij op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent online video? Breng je jouw development skills graag naar een hoger niveau en vind je het gaaf om je werk direct live terug te zien bij belangrijke platformen? Solliciteer dan nu als Senior Developer bij VIXY.

De uitdaging

Het VIXY video-on-demand platform is een volledig geautomatiseerde oplossing, wat betekent dat alle Drupal instanties automatisch gereleased worden op een of meerdere servers, door middel van een complexe configuratie van de installatieprofielen Git, Drush en Ansible. De dynamische template van het channel is ontwikkeld met de meest up to date design principes in gedachten. Alles wat er wordt gecreëerd, moet voldoen aan de hoogste performance en usability standaarden.

Als Senior Developer bij VIXY ben je de technisch eindverantwoordelijke voor dit platform. Dat betekent dat de organisatie op jou vertrouwd als er vragen zijn vanuit klanten en dat jij ervoor zorgt dat eventuele problemen worden opgelost. Voor het VIXY video-on-demand-platform ben jij de spil in de organisatie.

Ben jij

…iemand die zich niet laat beperken door bestaande kennis of technische oplossingen als je op zoek gaat naar een oplossing voor een feature of probleem? …communicatief vaardig en proactief en heb jij passie voor jouw vak?

Daarnaast:

Wat kun je verwachten?

Werken bij VIXY betekent een veelzijdige baan in zeer dynamische werkomgeving. Je werkt in een kleinschalig en gedreven team, waar humor en plezier van belang zijn. VIXY is een snelgroeiend en jong bedrijf, waar collega’s in hun vrije tijd ook regelmatig activiteiten met elkaar ondernemen. Daarnaast kun je een boven-marktconform salaris verwachten.

Over VIXY

VIXY is onderdeel van NEP The Netherlands en is een video technology provider die het voor eigenaren van videocontent en filmdistributeurs mogelijk maakt om snel en eenvoudig live te gaan met hun eigen video streaming platform. VIXY streamed op dit moment miljoenen video’s voor ruim 100 klanten naar meer dan 150 landen wereldwijd en is hard op weg om marktleider te worden in de Benelux op het gebied van video-on-demand oplossingen voor het mid-segment.

Interesse?

Ben jij die gedreven developer waar we naar op zoek zijn? Stuur dan je CV met bijbehorende motivatie naar werkenbij@nepgroup.com!

 

Share