Planner

Ben jij sociaal, communicatief sterk en ook nog eens een goede puzzelaar? Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een planner!

De uitdaging

Bij NEP zorgen we voor de facilitaire dienstverlening en technische begeleiding van tv-programma’s en evenementen, van concept tot realisatie. Het leveren van kwaliteit kan alleen met de beste mensen op de juiste plek. Als Planner ben je verantwoordelijk voor het maken van deze keuzes. Jij weet de operationele ploeg en de opdrachtgever samen te brengen zodat zij de mooiste producties kunnen leveren.

Samen met een team van tien collega’s zorg jij voor de invulling van producties. Binnen het team is iedereen verantwoordelijk voor een eigen discipline. Jij plant dagelijks de crew op zowel lange als korte termijn. Je inventariseert de beschikbaarheid en inzetbaarheid van de pool van zowel vaste- als flexibele medewerkers. Soms kan het maken van een planning meer dan een grote puzzel zijn waar je je in moet vastbijten. Er zijn verschillende belangen die je tegen elkaar moet afwegen en hierin moet je keuzes maken. Hierbij kun je denken aan de wensen van de opdrachtgever, van collega’s, maar ook aan bedrijfsregelingen en de arbeidstijdenwet.

Jij:

Wat kun je verwachten

Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team en wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Over NEP

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 3.000 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunen zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

Interesse?

Herken je jezelf in het profiel en ben je enthousiast? Stuur jouw CV en bijbehorende motivatiebrief naar werkenbij@nepgroup.com!

 

 

Share