Vacature: IT Teamlead

Ben je een goede gesprekspartner voor techneuten en de business én in staat te sturen op service en resultaat? Heb een grote passie voor IT en beschik je over een stevige persoonlijkheid? Wil jij aan de slag binnen een organisatie waar gewerkt wordt met de nieuwste IT technieken en ben jij in staat het beste in onze medewerkers naar boven te halen? Wij zijn op zoek naar een teamlead!

De uitdaging

Als teamlead bij NEP word je verantwoordelijk voor een van onze IT teams waar we ons bezig houden met het ondersteunen en beheren van de live (IT) dienstverlening naar onze klanten. Dit varieert van streaming platformen tot de IT die nodig is voor dagelijkse studio programma’s die je op televisie ziet. Hierbij geef je leiding aan ongeveer 15 medewerkers die binnen een technisch aandachtsgebied hun vak uitvoeren, volop in ontwikkeling zijn en weten wat er in de organisatie speelt.

Dankzij jouw leidinggevende capaciteiten in combinatie met jouw deskundigheid op het gebied van IT weet je het team te inspireren en vorm te geven. Als doorpakker weet je weerstand om te buigen in positief denken en acties. Je bent vasthoudend en geeft richting aan je team door je goede communicatieve en adviserende skills. Je bent in staat om een toekomstvisie van de afdeling en de benodigde ontwikkelingen in kwaliteit om te zetten in een plan van aanpak en gaat dit plan vervolgens daadkrachtig uit te voeren. Onze communicatielijnen zijn kort en snel. Je rapporteert aan manager IT maar schakelt ook met directieleden.

Ben jij?

Een pragmatische manager, die resultaat voorop stelt… Een betrokken en gedreven persoon die het best uit de verf komt in een organisatie die continue in beweging is door innovatie en groei? …bekend met verandermanagement en beschik je over coördinerend en organiserend vermogen?

Bovendien:

Wat kun je verwachten

Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team; humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Over NEP The Netherlands

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 2.000 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunen zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

Interesse?

Als jij je herkent in het bovenstaande profiel, mail dan een korte motivatie en je cv naar werkenbij@nepgroup.com.

 

Share