Vacature: Financieel Medewerker Crediteuren

Ter versterking van ons Finance team zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Financieel Medewerker voor de crediteuren. Ben jij toe aan een andere functie en weet jij in de dagelijkse hectiek het overzicht te bewaren en gestructureerd te werk te gaan? Zorg jij ervoor dat ons betalingsproces op rolletjes verloopt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De uitdaging
Als Financieel Medewerker Crediteuren maak je onderdeel uit van de afdeling Finance dat gevestigd is in het Studiocentrum van NEP in Hilversum. Je bent primair verantwoordelijk voor een kloppende crediteurenadministratie. Daarbij sta je zowel collega’s als opdrachtgevers met allerhande vragen over facturatie te woord. Tot je takenpakket behoren het voorbereiden, coderen en boeken van inkoopfacturen. Daarnaast bereid je betaalopdrachten voor en bewaak je de voortgang van het betalingsproces. Dankzij jouw nauwkeurigheid ben je in staat naderende betalingstermijnen tijdig te signaleren. 

Ben jij?

Daarnaast

Wat kun je verwachten
Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team op ons kantoor in Hilversum en wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Vakmanschap en plezier staan centraal in het werk. Je kunt alle kansen krijgen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Over NEP The Netherlands
Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 2.000 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunen zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

Interesse?
Ben jij er van overtuigd dat jij onze nieuwe collega bent? Stuur dan je CV met korte motivatie naar werkenbij@nepgroup.com.

Share