Traineeship: Mediatechnologie

Droom jij van een carrière in de Media? Wil jij het maken in de wereld van AV, IT of juist op het snijvlak waar beide werelden samen komen? Goed nieuws! Wij bieden je de unieke kans om werkervaring (met salaris) op te doen, binnen twee jaar tijd de MBO-4 diploma Mediatechnologie te behalen en (last but not least) garantie op een baan! Denk je nu: Ik beschik nog niet over de juiste kennis en ervaring? Dat is geen showstopper! Als jij de juiste ambitie met je meebrengt zijn wij in staat alles aan je te leren!

De uitdaging
In het traineeship Mediatechnologie leer je stap voor stap wat het betekent om bij een internationaal media- en broadcast bedrijf te werken. Stap een is de theorie, dus je zal de schoolbanken in gaan. We gaan je alles leren over onder andere de techniek achter het televisiebeeld, het editen van videomateriaal en het bedenken van oplossingen bij storingen. Het leuke is dat de lessen grotendeels plaatsvinden op het Media Park. Dicht bij het vuur dus!

Maar.. wat heb je aan theorie als je het niet in de praktijk kan brengen? In onze beleving leer je pas echt door te doen. Stap twee wordt dus stage lopen. Omdat het best lastig kan zijn om een specifieke richting te kiezen zal je de eerste periode bij verschillende afdelingen binnen ons bedrijf aan de slag gaan. Waar je de ene dag meedraait met de productie van een voetbalwedstrijd, neem je de volgende dag een kijkje bij het Service Operations Center (SOC). Tijdens deze verschillende stageplekken ontdek je welke afdeling het best bij je past en waar jouw talenten liggen.

De skills die je tijdens deze stage opdoet, kun je meteen toepassen. Het leuke is namelijk dat je minstens één dag (8 uur) per week de kans krijgt om aan de slag te gaan. Deze dag wordt uitbetaald, dus je hebt meteen een bijbaan te pakken! Als je de opleiding goed hebt afgerond, is de kans groot dat je bij ons kunt beginnen. Afhankelijk van het talent dat je tijdens je stage hebt ontwikkeld, ga je aan de slag op de afdeling die daar het beste bij past. Je eerste baan heb je dus zo goed als in the pocket!


Jij:

Stageduur en tijden
Het traineeship duurt twee jaar en begint twee keer per jaar; in februari en september. Elke week heb je minstens één dag les, één dag stage en ga je ten minste één dag (betaald) werken voor een salaris van €9,82 per uur . Je bent dus minstens drie dagen per week bezig, maar vijf of zes is geen uitzondering, afhankelijk van de projecten die bij NEP lopen. Schoolvakanties zijn niet vanzelfsprekend, het kan voorkomen dat jij dan werkt. Wil je vakantie, dan kun je dat uiteraard wél altijd aanvragen.

Wil je meer informatie?
Kom dan vrijblijvend naar onze infoavond op maandag 20 januari of maandag 20 april 2020. Stuur van te voren even een mail naar werkenbij@nepgroup.com om jezelf en degene die je graag mee wil nemen aan te melden.

Share