Traineeship: Mediatechnologie

Wil jij werken bij een van de grootste mediabedrijven van Nederland, maar ben je bang nog niet de juiste kennis of ervaring te hebben? Geen probleem! Wij bieden je de kans om zowel werkervaring (met salaris) op te doen, een MBO4-diploma Mediatechnologie te behalen en (last but not least) garantie op een baan!

Benieuwd hoe dit opleidingstraject eruit ziet? Check dan deze vacature voor meer informatie over het traineeship Mediatechnologie bij NEP in Hilversum: een opleiding, stage en bijbaan in één.

Functieomschrijving

In het traineeship Mediatechnologie leer je stap voor stap wat het betekent om bij een internationaal media- en broadcastbedrijf te werken. Stap een is de theorie. De lessen vinden grotendeels plaats op het Media Park in Hilversum. Tijdens deze lessen leer je alles over onder andere de techniek achter het televisiebeeld, het editen van videomateriaal en het bedenken van oplossingen bij storingen. De tweede stap? Stage. Je zal bij verschillende afdelingen binnen NEP aan de slag gaan. Waar je de ene dag meedraait met de productie van een voetbalwedstrijd, neem je de volgende dag een kijkje bij het Service Operations Center (SOC). Tijdens deze verschillende stageplekken ontdek je welke afdeling het best bij je past en waar jouw talenten liggen. De skills die je tijdens deze stage opdoet, kun je meteen toepassen, minstens één dag (8 uur) per week krijg je de kans om bij ons aan de slag te gaan. Deze dag wordt uitbetaald, dus je hebt meteen een bijbaan te pakken!

Baangarantie en internationale doorgroeimogelijkheden

Als je de opleiding goed hebt afgerond, is de kans groot dat je bij ons kunt beginnen. Afhankelijk van de beste match tijdens je stage, ga je aan de slag als bijvoorbeeld Service Operations Engineer, Playout Operator, Beeldtechnicus, noem maar op! Wil jij letterlijk je grenzen verleggen? Dat kan! Er zijn namelijk ook internationale doorgroeimogelijkheden. Naast ons kantoor in Nederland heeft NEP locaties in Amerika, Engeland, Ierland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

Stageduur en tijden

Het traineeship duurt twee jaar en begint twee keer per jaar; in februari en september. Elke week heb je minstens één dag les, één dag stage en ga je één dag (betaald) werken bij NEP. Je bent dus minstens drie dagen per week bezig, maar vijf of zes is geen uitzondering, afhankelijk van de projecten die bij NEP lopen. Schoolvakanties zijn niet vanzelfsprekend, het kan voorkomen dat jij dan werkt. Wil je vakantie, dan kun je dat wél altijd aanvragen.

Wat wij bieden

Wat wij vragen

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel en ben jij de geschikte kandidaat? Stuur dan jouw CV en bijbehorende motivatie naar werkenbij@nepgroup.com. Vermeld bij je sollicitatie ‘Traineeship Mediatechnologie’.

Heb jij na het lezen van deze vacature nog vragen? Voorafgaand aan het traineeship wordt een informatieavond georganiseerd. Voor de datum van deze avond kun je mailen naar marlies.puijk@nepgroup.com.

 

Share