Teamlead Systems

Ben je een goede gesprekspartner voor techneuten en de business én in staat te sturen op service en resultaat? Heb een grote passie voor IT en beschik je over een stevige persoonlijkheid? Wil jij aan de slag binnen een organisatie waar gewerkt wordt met de nieuwste broadcast  IT technieken en ben jij in staat het beste in onze medewerkers naar boven te halen? Wij zijn op zoek naar een teamlead van ons systems team!

 

De uitdaging

Als teamlead systems bij NEP word je verantwoordelijk voor het team dat verantwoordelijk is voor de Linux, Windows en en Hypervisors infrastructuur.  Op deze infrastructuur draait verschillende dienstverlening van KA/Managed IT voor externe klanten, tot broadcast specifieke applicaties. Voorbeelden van broadcast IT applicaties zijn het streaming platform van NEP, de backend van ons VOD platformen, maar ook de applicaties die nodig zijn voor dagelijkse studio programma’s die je op televisie ziet. Belangrijk aspect is dat het team verantwoordelijk is voor zowel het support/beheer als de nieuwe ontwikkelingen op de verschillende platformen. Het team bestaat momenteel uit 13 medewerkers die verdeeld zijn over de verschillende kennisgebieden.

Dankzij jouw leidinggevende capaciteiten in combinatie met jouw deskundigheid op het gebied van (broadcast)  IT weet je het team te inspireren en vorm te geven. Als doorpakker weet je weerstand om te buigen in positief denken en acties. Je bent vasthoudend en geeft richting aan je team door je goede communicatieve en adviserende skills. Je bent in staat om een toekomstvisie van de afdeling en de benodigde ontwikkelingen in kwaliteit om te zetten in een plan van aanpak en gaat dit plan vervolgens daadkrachtig uit te voeren. Onze communicatielijnen zijn kort en snel. Je rapporteert aan manager IT maar schakelt ook met directieleden.

 

Ben jij? 

Een pragmatische teamlead, die resultaat voorop stelt… Een betrokken en gedreven persoon die het best uit de verf komt in een organisatie die continue in beweging is door innovatie en groei? …bekend met verandermanagement en beschik je over coördinerend en organiserend vermogen?

Bovendien:

 


Wat kun je verwachten
Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team en wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Humor, plezier maar vooral passie staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs. Ook opleidingen via NEP zijn mogelijk! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

 

Over NEP
Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 3.000 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunen zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

 

Interesse?
Herken je jezelf in het profiel en ben je enthousiast? Kom dan ons team versterken! Stuur jouw CV en bijbehorende motivatiebrief naar werkenbij@nepgroup.com!

 

Share