Teamlead Playout Engineering

Ben je een goede gesprekspartner voor techneuten en de business én in staat te sturen op service en resultaat? Heb jij een grote passie voor Playout, Broadcast & IT en beschik je over een stevige persoonlijkheid? Wil jij aan de slag binnen een organisatie waar gewerkt wordt met de nieuwste broadcast IT technieken en ben jij in staat het beste in onze medewerkers naar boven te halen? Wij zijn op zoek naar een teamlead van ons Playout Engineering & Whats’on team!

De uitdaging
Als teamlead Playout Engineering & Whats’on bij NEP ben je verantwoordelijk voor het team dat de technische installatie beheert achter verschilende Playout systemen. Het Playout Engineering team beheert de playout systemen van onder andere NPO, FOX Sports en Ziggo Sport. Hiermee verzorg je de 24/7 uitzending voor miljoenen kijkers binnen en buiten Nederland. Het team bestaat momenteel uit Playout Support Engineers, Broadcast IT Engineers en Whats’on applicatie beheerders die allen gespecialiseerd zijn in verschillende disciplines.

Dankzij jouw leidinggevende capaciteiten in combinatie met jouw deskundigheid op het gebied van Playout, Broadcast en IT weet je het team te inspireren en vorm te geven. Jouw rol is om iedere individu zo goed mogelijk te laten functioneren en daarnaast het team als geheel zo goed mogelijk te laten presteren. Hierbij kijk je niet alleen naar de bijdrage van jouw team, maar ook de rol van jouw team in de gehele keten. Je bent een mensenmens die mensen met elkaar kan verbinden en vind altijd een oplossing vanuit die rol. Daarnaast weet je als doorpakker elke uitdagingen om te buigen in acties. Je bent vasthoudend en geeft richting aan je team door je goede communicatieve en adviserende skills. Je bent in staat om een toekomstvisie van de afdeling en de benodigde ontwikkelingen om te zetten in een plan van aanpak dat je vervolgens daadkrachtig uit kunt voeren. Onze communicatielijnen zijn kort en snel.

Ben jij?
Een pragmatische teamlead die mensen vanuit zijn eigen persoonlijkheid weet te inspireren en bij elkaar te brengen… Een betrokken en gedreven persoon die het best uit de verf komt in een organisatie die continue in beweging is door innovatie en groei? …bekend met verandermanagement en beschik je over coördinerend en organiserend vermogen?

Bovendien:

Wat kun je verwachten
Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team; humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Over NEP The Netherlands
Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 2.000 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunen zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

Interesse?
Als jij je herkent in het bovenstaande profiel, mail dan een korte motivatie en je cv naar werkenbij@nepgroup.com.

Share