Teamlead Centralized Production

Ben je een goede gesprekspartner voor techneuten en de business én in staat te sturen op service en resultaat? Heb een grote passie voor IT en beschik je over een stevige persoonlijkheid? Wil jij aan de slag binnen een organisatie waar gewerkt wordt met de nieuwste broadcast  IT technieken en ben jij in staat het beste in onze medewerkers naar boven te halen? Wij zijn op zoek naar een teamlead van ons Centralized Production Team!

De uitdaging
Als teamlead Centralized Productions bij NEP ben je verantwoordelijk voor het team dat het Centralized Production platform bouwt, ontwikkeld en support. Centralized Production is een toonaangevende technische innovatie van NEP waarmee wij uniek zijn binnen de broadcast.  Met het Centralized Production platform faciliteren wij 1400 broadcast producties zoals VI, RTL Darts, Boeken en buitenhof, FOX sports vandaag, F1 Cafe  en Rondo. Centralized production betekent duurzaam en zo kostenefficiënt mogelijk produceren. Het maakt gecentraliseerde resources in een datacenter eenvoudig beschikbaar om tot een configuratie te komen waarmee een broadcast productie gefaciliteerd wordt.. Zowel inhouse, in onze eigen productie ruimtes, als op locatie of bij de klant in hun eigen studio’s worden de bedien posities beschikbaar gemaakt. Belangrijk aspect is dat het team verantwoordelijk is voor zowel het support/beheer als de nieuwe ontwikkelingen op de verschillende platformen. Het team bestaat momenteel uit 13 medewerkers die verdeeld zijn over de verschillende kennisgebieden.

Dankzij jouw leidinggevende capaciteiten in combinatie met jouw deskundigheid op het gebied van (broadcast)  IT weet je het team te inspireren en vorm te geven. Jouw rol is om iedere individu zo goed mogelijk te laten functioneren en daarnaast het team als geheel zo goed mogelijk te laten presteren. Hierbij kijk je niet alleen naar de bijdrage van jouw team, maar ook de rol van jouw team in de gehele keten. Je bent een mensenmens die mensen met elkaar kan verbinden en vind altijd een oplossing vanuit die rol. Daarnaast weet je als doorpakker elke uitdagingen om te buigen in acties. Je bent vasthoudend en geeft richting aan je team door je goede communicatieve en adviserende skills. Je bent in staat om een toekomstvisie van de afdeling en de benodigde ontwikkelingen in kwaliteit om te zetten in een plan van aanpak en gaat dit plan vervolgens daadkrachtig uit te voeren. Onze communicatielijnen zijn kort en snel. Het team is georganiseerd binnen de matrix organisatie waarbij het team functioneel rapporteert aan manager IT, maar het team productgedreven aangestuurd wordt door de productowner van het centralized production product.

Ben jij? 

Een pragmatische teamlead die mensen vanuit zijn eigen persoonlijkheid weet te inspireren en bij elkaar te brengen… Een betrokken en gedreven persoon die het best uit de verf komt in een organisatie die continue in beweging is door innovatie en groei? …bekend met verandermanagement en beschik je over coördinerend en organiserend vermogen?

Daarnaast:

Wat kun je verwachten
Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team; humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Over NEP The Netherlands
Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 2.000 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunen zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

Interesse?
Als jij je herkent in het bovenstaande profiel, mail dan een korte motivatie en je cv naar werkenbij@nepgroup.com.

 

Share