Vacature: AV Technicus Maintenance & Repair Centre

Heb jij interesse in AV-techniek en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je technisch verantwoordelijk bent voor het beheer van TV productiefaciliteiten en het onderhoud van AV- en IT installaties? Wil jij support leveren bij onze klanten op locatie? Kom dan ons team versterken als AV Technicus bij het Maintenance & Repair Centre (MRC).

De uitdaging

Als AV Technicus verleen je eerste- en tweedelijns support op zowel locatie als bij ons Maintenance & Repair Centre. In het MRC ben je, naast het onderhoud van AV- en IT installaties en het beheer van TV productiefaciliteiten ook verantwoordelijk voor het oplossen van tweedelijns storingen en eventuele escalatie naar derdelijns support bij leveranciers en fabrikanten.

Waar je je als AV Technicus onder andere voor zal gaan inzetten is Utopia van Talpa, op dit moment een van onze grootste projecten. Bij deze klant zal je op locatie live support diensten draaien, waarbij jij het technische aanspreekpunt voor de klant bent. Daarnaast voer je (preventieve) onderhoudswerkzaamheden uit en repareer je waar nodig.

De klant staat altijd centraal en in jouw rol ben je dan ook het visitekaartje van NEP. Je beheerst daarom niet alleen de techniek, er wordt ook veel waarde gehecht aan goede presentatie en communicatie naar zowel collega’s als externe klanten. NEP levert 24/7 diensten aan klanten, op alle dagen van het jaar, wat betekent dat er voor live support storingsdiensten worden gedraaid waar jij ook in mee zal draaien.

Ben jij?

…iemand die de ontwikkelingen binnen de AV techniek volgt om up-to-date te blijven? …iemand die out-of-the-box durft te denken? …leergierig en neem je geen genoegen met een halve oplossing?

Daarnaast:

Wat kun je verwachten?

Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team en wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Over NEP

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 3.000 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunen zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

Interesse?

Herken je jezelf in het profiel en ben je enthousiast? Stuur jouw CV en bijbehorende motivatiebrief naar werkenbij@nepgroup.com!

 

Share