Vacature: Support Engineer Maintenance & Repair Centre

Heb jij een grote interesse in AV techniek en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin je technisch verantwoordelijk bent voor het beheer van TV productiefaciliteiten en onderhoud van AV- en IT installaties, maar ook support levert bij onze klanten op locatie? Kom dan bij ons werken als Support Engineer Maintenance & Repair Centre (MRC).  

De uitdaging

Als Support Engineer Maintenance & Repair verleen je eerste- en tweedelijns support zowel op locatie als bij ons Maintenance & Repair Centre (MRC). In het MRC ben je verantwoordelijk voor het technische beheer van de TV productiefaciliteiten, het preventief onderhouden van AV- en IT installaties, het oplossen van tweedelijns storingen en escalatie naar derdelijns support bij leveranciers en fabrikanten.

Een van onze grootste projecten, waarvoor je je gaat inzetten is Utopia van Talpa. Bij deze klant ga je op locatie live support diensten draaien. Je bent dan het technische aanspreekpunt voor de klant, voert onderhoudswerkzaamheden uit, repareert waar het kan en zorgt waar nodig voor een workaround voor de klant. We stellen de klant altijd centraal en in jouw rol ben je dan ook een visitekaartje van NEP. Naast jouw technische skills wordt er veel waarde gehecht aan een uitstekende presentatie en communicatie naar zowel collega’s als klanten. Omdat we 24/7 diensten leveren op alle dagen van het jaar en live support leveren draai je mee in de storingsdienst.

Naast Utopia zal je ook worden ingezet bij RTL Nederland. Je bent vraagbaak voor, en levert systeemsupport aan de RTL studio’s en alle verdere video gerelateerde onderdelen die op de locatie RTL Nederland in bedrijf zijn. Wij leveren onze diensten 24/7 op alle dagen van het jaar

Ben jij?

…Iemand die de ontwikkelingen binnen de AV techniek volgt om up-to-date te blijven? …Iemand die out-of-the-box durft te denken? …Leergierig en neem je geen genoegen met een halve oplossing?

Daarnaast:

Wat kun je verwachten?

Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer bij een van de snelst groeiende bedrijven in de media. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team dat zich vastbijt in de opdrachten die er liggen. Humor en plezier staan centraal in het werk en daardoor heb je soms niet in de gaten dat je aan het werk bent. Wij bieden alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris, reiskostenvergoeding, pensioenregeling en een marktconform salaris.

Over ons

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 3.000 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunen zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Wereldwijd leveren wij diensten aan omroepen, producenten, contenteigenaren en het bedrijfsleven.

Interesse?

Herken je jezelf in het profiel en ben je enthousiast? Kom dan ons team versterken en werk mee aan supermooie televisieprogramma’s! Stuur jouw CV met bijbehorende motivatie naar werkenbij@nepgroup.com

 

Share