Vacature: Software Development Engineer in Test (SDET)

NEP is op zoek naar een ambitieuze Software Engineer die het development team ertoe in staat stelt tests te ontwerpen en deze efficiënt te implementeren, door te voorzien in de juiste tools, frameworks en infrastructuur. Developers kunnen hierdoor in korte iteraties, meerdere keren per dag code naar productie releasen met de garantie dat de test infrastructuur snelle feedback geeft over geïntroduceerde issues.

De SDET staat voor geautomatiseerd testen en verzekert kwaliteit. We zoeken een developer die thuis is in het schrijven van code, thuis in het testen van ongeveer alles en iemand die ervaren genoeg is om hoge kwaliteitsstandaarden te handhaven. Je zal voor bekende merken uit de hele wereld werken, bekijk hier onze showcase voor een impressie.

Als Software Development Engineer in Test (SDET) ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de softwareproducten en QA processen. Je bent de belangrijkste speler als het gaat om kwaliteit en je werkt nauw samen om ervoor te zorgen dat systemen worden ontwikkeld voor betrouwbaarheid, prestatie en testbaarheid. Jouw ervaring zorgt dat je de juiste tools gebruikt en bestaande technieken beheerst, maar je volgt jouw intuïtie als je wordt geconfronteerd met onconventionele uitdagingen.

Jij gaat

Jij bent

Jouw ervaring

Wij bieden jou

Over NEP The Netherlands

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 3.500 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunen zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

Interesse?

Herken je jezelf in het profiel en ben je enthousiast? Kom dan ons team versterken! Stuur jouw CV met bijbehorende motivatie naar werkenbij@nepgroup.com.

Share