Settechnicus ENG

Als Settechnicus ga je werken met de nieuwste technieken aan evenementen, webcasts en programma’s zoals bijvoorbeeld Marble mania, Lego masters, NOS op 3, Defqon 1, Temptation Island en nog vele andere programma’s/evenementen met technische uitdagingen. 

Vanuit je rol ben je verantwoordelijk voor de technische uitvoering van onze Multi-ENG producties. Hierbij houdt je rekening met ontelbare zaken; uiteraard de wensen van de klant, maar ook equipment deadlines en budget. Je bent zelfstandig, maar kunt ook schakelen met andere afdelingen en collega’s. Je sluit de apparatuur aan op locatie en bedient deze tijdens onze producties. Daarnaast traceer je binnen no time storingen en lost die op; je voelt je verantwoordelijk voor de totale technische workflow van het project.

Je werkt hierbij samen met een projectmanager in combinatie met de klant en zorgt ervoor dat de werkzaamheden goed op elkaar zijn afgestemd.

Jij:

Wat kun je verwachten?

Interesse?

Stuur dan jouw CV naar ons toe via deze link. Heb je een vraag over deze vacature? Stuur dan een mailtje naar werkenbij@nepgroup.com.

Share