Service Operations Medewerker

Wil jij mensen écht blij maken? Dan zit je op bij ons Service Operations Center op de juiste plek! Op afstand weet jij onze klanten en collega’s te verwonderen met jouw specialistische advies. Klinkt dit als een uitdaging die op jouw lijf geschreven is? Kom bij ons werken als Service Operations Medewerker!

De uitdaging

Onze projecten worden groter en complexer en dat kan alleen als onze hardware en tools perfect werken. Altijd. En.. als Service Operations Medewerker is dat jouw eerste prioriteit. Je neemt de telefoon aan, lost tickets op en informeert klanten en collega’s over de voortgang. Onze klanten zijn grote namen in de mediawereld, zoals FOX Sports, RTL, AVROTROS, BNNVARA en NPO Start. Op het moment dat een uitzending in gevaar dreigt te komen door technische problemen, ben jij de rots in de branding die gebeld wordt. Dat betekent dus dat er soms hard gerend moet worden!

Jij:

Wat kun je verwachten

Werken bij het SOC betekent een zeer afwisselende baan in een open en collegiale werkomgeving. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team van 130 (broadcast) IT-professionals en wordt tijdens je inwerkperiode goed opgeleid en begeleid. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen en te specialiseren, dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Over NEP the Netherlands

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 3.000 medewerkers, gedreven door passie en met een focus op technische innovatie. Samen ondersteunen zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

Interesse?

Herken je jezelf in het profiel en wil je bij ons komen werken?
Klik dan hier om te solliciteren!

Share