Vacature: Service Operations Medewerker

We zijn op zoek naar een nieuwe service kanjer! Zit het leveren van support in je bloed? Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en probleemoplossend vermogen? Klinkt het beantwoorden van de vragen en oplossen van de problemen van onze klanten jou als muziek in de oren? Kom dan bij ons werken als Service Operations Medewerker.

De uitdaging

We groeien enorm, waardoor de projecten die wij doen groter en complexer worden. Dat betekent dat ons Service Operations Center (SOC) van groot belang is binnen het bedrijf. Je bent als Service Operations Medewerker namelijk het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Op het moment dat een uitzending in gevaar dreigt te komen door technische problemen, ben jij de eerste die gebeld wordt. Dat betekent dat geen dag hetzelfde is en dat je soms hard moet rennen om de problemen op te lossen.

Onze klanten zijn grote namen in de mediawereld, zoals FOX Sports, RTL, AVROTROS, BNNVARA en NPO Start. De opdrachtgever staat altijd centraal, waarbij je er alles aan wil doen om hen uit de brand te helpen. Jouw stressbestendigheid maakt dat je je hoofd koel houdt en weet welke zaken prioriteit hebben. Je schakelt snel en denkt in oplossingen mee met de klant. Als onze klant jou aan de lijn heeft, weten ze zeker dat het opgelost zal worden!

Ben jij?

…iedere minuut van de dag oplossingsgericht? …leergierig en wil jij op het hoogste niveau verder leren en ontwikkelen?  

Bovendien:

Wat kun je verwachten

Werken bij het SOC betekent een zeer afwisselende baan in een open en collegiale werkomgeving. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team van 130 (broadcast) IT-professionals en wordt tijdens je inwerkperiode goed opgeleid en begeleid. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen  je verder te ontwikkelen en te specialiseren, dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Over NEP

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 3.000 medewerkers, gedreven door passie en met een focus op technische innovatie. Samen ondersteunen zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

Interesse?

Herken jij jezelf in dit profiel en lijkt het jou de ultieme uitdaging om bij ons te komen werken? Stuur dan je CV met bijbehorende motivatie naar werkenbij@nepgroup.com.

Share