Service Operations Medewerker

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, bij ons is het altijd showtime. Hier hoef je geen saaie dagen te verwachten. Wij staan altijd klaar om er een echt spektakel van te maken. Onze opdrachtgevers verwachten immers niet anders. Ze rekenen op ons om de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek.

Samen met meer dan 4.500 mensen ondersteunen wij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Je hoeft dus niet te verwachten dat je bij ons altijd op dezelfde plek zit.

Service Operations Medewerker

Wil jij mensen écht blij maken? Dan zit je op bij ons Service Operations Center op de juiste plek! Op afstand weet jij onze klanten en collega’s te verwonderen met jouw specialistische advies. Klinkt dit als een uitdaging die op jouw lijf geschreven is? Kom bij ons werken als Service Operations Medewerker!

 

De uitdaging

Onze projecten worden groter en complexer en dat kan alleen als onze hardware en tools perfect werken. Altijd. En.. als Service Operations Medewerker is dat jouw eerste prioriteit. Je neemt de telefoon aan, lost tickets op en informeert klanten en collega’s over de voortgang. Onze klanten zijn grote namen in de mediawereld, zoals ESPN, RTL, AVROTROS, BNNVARA en NPO Start. Op het moment dat een uitzending in gevaar dreigt te komen door technische problemen, ben jij de rots in de branding die gebeld wordt. Dat betekent dus dat er soms hard gerend moet worden! 

Jij: 

Wat kun je verwachten

Werken bij het SOC betekent een zeer afwisselende baan in een open en collegiale werkomgeving. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team van 130 (broadcast) IT-professionals en wordt tijdens je inwerkperiode goed opgeleid en begeleid. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen en te specialiseren, dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Durf jij je aan te sluiten bij onze familie? Ben jij net zo gedreven, vol passie en met focus op technische innovatie? Wil jij ook dat geen enkele dag er hetzelfde uitziet als de dag er voor? Stuur dan je CV naar werkenbij@nepgroup.com en zet je schrap.

Share