Service Manager (tijdelijk i.v.m een zwangerschapsvervanging)

Bij NEP maken we de grootste live- en broadcast evenementen ter wereld mogelijk en faciliteren we de complete (productie) workflow, van registratie in het veld tot de meest innovatieve oplossingen voor videocontent van creatie tot management en wereldwijde distributie. Wij zijn op zoek naar een Service Manager die ons team tijdelijk komt versterken voor de periode van eind November tot eind Maart  in verband met zwangerschapsverlof.

De uitdaging
Als Service Manager bij NEP ga je aan de slag op de afdeling Service & Procesmanagement. Deze afdeling draagt zorg voor het continu onderhouden en verbeteren van de dienstverlening door middel van het maken van afspraken over, het monitoren van en het rapporteren over de prestaties van de organisatie. De IT Serviceorganisatie van NEP werkt volgens de Information Technology Infrastructure Library (ITIL) methodiek om ervoor te zorgen dat NEP een hoogwaardige dienstverlening kan leveren met een constante kwaliteit.

Als Service Manager bedien je de grootzakelijke klanten van NEP en zorg je ervoor dat zij meer dan tevreden zijn over de diensten die wij leveren. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering, monitoring en verbetering van de geleverde dienstverlening. Daarbij zorg je dat de afgesproken Service Levels gegarandeerd worden en een hoogwaardige dienstverlening met een constante kwaliteit geleverd kan worden. Daarnaast draag je ervoor zorg dat de service rapportages worden uitgestuurd en heb je regelmatig service reviews met onze klanten. Je bewaakt beheerprocessen en initieert verbetervoorstellen om de service te verbeteren. Ook het schrijven van SLA’s behoort tot jouw takenpakket. Deze vertaal je naar praktische oplossingen, zowel intern als extern.

Ben jij:
…in staat je collega’s te inspireren om vanuit een service gedachte te werk te gaan? …iemand met een hands-on mentaliteit die in staat is mee te helpen de afdeling service management naar een hoger niveau te tillen?  ..Een kei in het opbouwen en onderhouden van relaties? 

Daarnaast:

Wat kun je verwachten
Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team op ons kantoor in Hilversum en wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Vakmanschap en plezier staan centraal in het werk. Je kunt alle kansen krijgen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Over NEP The Netherlands
Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 3.500 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunden zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

Interesse?
Wacht dan niet langer en stuur je CV met bijbehorende motivatie naar werkenbij@nepgroup.com.

Share