HR Manager (Senior HR Business Partner)

Onze mensen maken het verschil. Stuk voor stuk getalenteerde collega’s met passie voor en affiniteit met de media-industrie die het onmogelijke mogelijk maken. Ter versterking van ons HR team zijn wij op zoek naar een Senior HR Business Partner. Wil jij samen met ons team werken aan een omgeving waarin mensen het beste uit zichzelf kunnen halen? Dan zoeken we jou!

De uitdaging
Als je bij ons aan de slag gaat als Senior HR Business Partner doet jouw advies er echt toe. We verwachten dan ook dat je een hoog “meedenkgehalte” hebt. Je wordt sparringpartner voor onze directie, teamleads en medewerkers en bent nauw betrokken bij een breed scala aan HR gerelateerde vraagstukken. Van verzuim- en talentmanagement tot performance management en workforce planning, alle onderwerpen komen voorbij. Dit alles doe je door pro-actief advies te geven en een echte business partner te zijn. En.. omdat jij precies weet waar onze mensen behoefte aan hebben ben jij in staat onze organisatie- en people strategie vorm te geven en te vertalen naar relevante people- projecten, welke je niet alleen initieert, maar ook vormgeeft en leidt.

Jij: 

Over NEP The Netherlands
Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 3.000 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunen zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

Interesse?
Dan zien we jouw motivatie en CV graag in onze mailbox (werkenbij@nepgroup.com) verschijnen!

 

Share