Senior System Engineer

Ons IT-team groeit hard en om deze groei te ondersteunen zijn we op zoek naar een Senior System Engineer. Zorg jij er met jouw kennis van Windows omgevingen voor dat onze systemen blijven draaien en dat de klant optimaal wordt bediend? Heb je een positieve aanpak en vind je communicatie belangrijk? Wil je jezelf daarnaast verder ontwikkelen op het hoogste niveau in een innovatieve werkomgeving waar met de nieuwste technieken gewerkt wordt? Dan is dit je kans!

 

De uitdaging
Binnen deze afwisselende functie als Senior System Engineer draag je zorg voor het beheer van onze Windows server omgeving voor zowel ons hoofdkantoor in Hilversum als in-house bij een van onze opdrachtgevers. Zo ga je bijvoorbeeld inhoudelijk adviseren en ondersteunen, verhelp je verstoringen, ontwerp en onderhoud je strategieën om storingen te voorkomen en onderhoud en beheer je de structuur en capaciteit van de Windows omgeving. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor een omgeving die voldoet aan de standaarden voor veiligheid, betrouwbaarheid en performance. Je denkt mee in het ontwerp en de configuratie met betrekking tot de architectuur van de omgeving. Met jouw ervaring ben je in staat de mogelijke risico’s die daarbij kunnen komen kijken te signaleren. Door je betrokken- en oplettendheid zorg je ervoor dat je opdrachten zo soepel mogelijk verlopen en er niets over het hoofd wordt gezien. Je werkt nauw samen met de IT Project Managers. Samen met hen bepaal je de scope van het project en geeft sturing binnen jouw discipline.

 

Jij:

 

Wat kun je verwachten
Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team en wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Humor, plezier maar vooral passie staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs. Ook opleidingen via NEP zijn mogelijk! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

 

Over NEP
Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 3.000 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunen zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

 

Interesse?
Herken je jezelf in het profiel en ben je enthousiast? Kom dan ons team versterken! Stuur jouw CV en bijbehorende motivatiebrief naar werkenbij@nepgroup.com!

 

Share