Senior Projectmanager

Wij groeien snel en dat gaat gepaard met veel nieuwe projecten. Om deze in goede banen te leiden, zijn wij op zoek naar een Senior Projectmanager. Heb jij minimaal 5 jaar ervaring als projectmanager? Heb je daarnaast affiniteit met Broadcast en IT? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw rol
Als Senior Projectmanager stuur je onze Broadcast IT-projecten van A tot Z aan. Deze projecten zijn zeer divers van aard. Inhoudelijk kan het hier gaan om kleine projecten zoals het bouwen van een remote editing suite, maar ook om complexere projecten, zoals het ontwikkelen van een OTT-platform, opzetten van een mega Virtual Event of een gehele broadcast omgeving realiseren, met productieruimtes, sourcing, playout, AR studio, Qua budget kunnen deze projecten variëren van enkele duizenden euro’s tot meerdere miljoenen en de teams waarmee je werkt kunnen qua grootte variëren van 2 tot 175 personen.

Onze technologie en diensten zijn zeer specifiek, maar jij bent nieuwsgierig en onderzoekend van aard en bent bereid om er de nodige tijd en energie in te steken om vertrouwd te raken met deze technologieën. Als projectmanager werk je zelfstandig, maar heb je veel contact met zowel interne als externe partijen. Je krijgt te maken met veel technische mensen met verschillende belangen die allemaal iets te vertellen hebben. Dankzij jouw sterke persoonlijkheid en ervaring laat jij je niet uit het veld slaan en weet je een weg te banen door de vele uitdagingen en obstakels. Met jouw kennis ben je in staat om een goed evenwicht te bewaren tussen de verschillende belangen van zowel de opdrachtgever als onze organisatie. Je durft beslissingen te nemen en bent niet bang om knopen door te hakken. Dit kan ook betekenen dat je eens een ‘Nee’ moet verkopen.

Je bekleedt een veelzijdige functie en dat maakt het leuk. Je bent niet alleen het aanspreekpunt, maar je zorgt er ook voor dat de projecten binnen de gestelde doorlooptijd en het beschikbare budget worden gerealiseerd. Het leveren van kwaliteit staat daarbij altijd voorop. Omdat je zoveel verschillende verantwoordelijkheden hebt, ben je in staat snel, maar ook flexibel te schakelen tussen verschillende rollen en met verschillende stakeholders. Je voert gesprekken op operationeel, maar ook management- en directieniveau, maar dankzij jouw helicopterview weet je overzicht te behouden: Je weet precies wat de stand van zaken is als er om een update gevraagd wordt.

Ben jij
Een open en zelfstandig persoon die beslissingen durft te nemen? Een projectmanager met lef die de beoogde doelstellingen weet te realiseren? Altijd op zoek naar verbetering en lever jij de beste service die je je maar kan bedenken?

Bovendien:

Wat kun je verwachten?
Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team en wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Durf jij je aan te sluiten bij onze familie? Ben jij net zo gedreven, vol passie en met focus op technische innovatie? Wil jij ook dat geen enkele dag er hetzelfde uitziet als de dag er voor? Stuur dan je CV met een steengoede motivatie via deze link. Voor vragen kun je mailen naar werkenbij@nepgroup.com.

 

Klik hier om direct te solliciteren

Share