Senior People Business Partner (HR Manager)

Senior People Business Partner (HR Manager)

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, bij ons is het altijd showtime. Hier hoef je geen saaie dagen te verwachten. Wij staan altijd klaar om er een echt spektakel van te maken. Onze opdrachtgevers verwachten immers niet anders. Ze rekenen op ons om de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek.

Ter versterking van ons People team zijn wij op zoek naar een vastberaden Senior People Business Partner. Wil jij samen met ons team werken aan een omgeving waarin mensen het beste uit zichzelf kunnen halen?

Onze mensen maken het verschil. Stuk voor stuk getalenteerde collega’s met passie voor en affiniteit met de media-industrie die het onmogelijke, mogelijk maken.

De uitdaging

Onze People Business Partner rapporteert rechtstreeks aan de Chief People Officer voor Nederland. Het vereist een echte advies benadering, waarbij een hoog niveau van “meedenken” met de organisatie nodig is. Je wordt namelijk sparringpartner voor een aantal van onze directieleden, teamleads én medewerkers en bent nauw betrokken bij een breed scala aan HR gerelateerde vraagstukken.
Van talent- en performance management tot workforce planning, alle onderwerpen komen voorbij.

Ons People team heeft iemand nodig die initiatief neemt met een “can-do” houding en die zowel autonoom als in een team kan werken, trots om samen met anderen resultaten te bereiken.

Wij vinden dat een succesvolle Senior People Business Partner goede processen en programma’s weet te ontwerpen waarbij de medewerker centraal staat (kijk bijvoorbeeld naar employee experience) en het meer dan interessant vindt om onderzoek te doen en te begrijpen wat werkt voor mensen in onze specifieke organisatiecultuur. 

Het vereist zowel intellectuele nieuwsgierigheid als emotionele intelligentie om veelzijdigheid te creëren bij het vormgeven van People journeys en om beslissingen te beïnvloeden en te sturen in de snel veranderende omgeving van NEP.

Jij: 

Bent op je plek in een snelgroeiende en innovatieve omgeving waar medewerkers gepassioneerd zijn over hun vak;

 

Wat kun je verwachten?

Bij ons kun je een afwisselende baan in een gezellige werkomgeving verwachten. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien. Wij moedigen dit zelfs aan! En natuurlijk bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden..

Interesse?

Durf jij je aan te sluiten bij onze familie? Ben jij net zo gedreven, vol passie en met focus op technische innovatie? Wil jij ook dat geen enkele dag er hetzelfde uitziet als de dag er voor? Stuur dan je CV met een steengoede motivatie(video) naar werkenbij@nepgroup.com en zet je schrap.

Share