Senior Network Engineer

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, bij ons is het altijd showtime. Hier hoef je geen saaie dagen te verwachten. Wij staan altijd klaar om er een echt spektakel van te maken. Onze opdrachtgevers verwachten immers niet anders. Ze rekenen op ons om de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek.Senior Network Engineer

Senior Network Engineer 

Ben jij een ervaren Network Engineer en klaar voor de volgende stap in je carrière binnen een branche waar broadcast en IT samenkomen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De uitdaging
Het netwerk team beheert een netwerk wat gestart is als eigen glasvezelring in Hilversum. Maar de verantwoordelijkheid van het team groeit mee met de ambities van NEP. Inmiddels is het een team wat wereldwijd netwerken aanlegt/beheert die geoptimaliseerd zijn voor video content. De nadruk van je functie in dit team komt te liggen op het bedenken en innoveren van onze netwerk architectuur in Nederland en daarbuiten. Het maken van low en high level designs is hier een belangrijk onderdeel van. Daarnaast ben je samen met het team verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van het netwerk.

Wat ons anders maakt dan andere spelers in de markt is dat ons netwerk meer is dan alleen een bedrijfsnetwerk; via onze eigen glasvezels en datacenters ondersteunen wij televisieproducties, live uitzendingen en video on demand diensten. De configuratie en optimalisatie van deze omgeving is zeer uitdagend en van technisch hoog niveau. Als Senior Network Engineer ben je betrokken bij de hele keten en overzie je alle lagen uit het OSI model vanuit jouw expertise. Of het nu om de infrastructuur of de applicatie gaat, al deze teams zitten direct in jouw omgeving en jouw werk heeft invloed op het geheel. Tijdens onze projecten ben je verantwoordelijk voor het uitdenken van de netwerkarchitectuur, die je vervolgens samen met je collega’s bouwt en beheert. 

Jij:

Als het gaat om technisch inhoudelijke kennis beschik je over:

En is het een pre als:

Wat kun je verwachten
Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team en wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Durf jij je aan te sluiten bij onze familie? Ben jij net zo gedreven, vol passie en met focus op technische innovatie? Wil jij ook dat geen enkele dag er hetzelfde uitziet als de dag er voor? Stuur dan je CV met een steengoede motivatie naar werkenbij@nepgroup.com en zet je schrap.

Share