Medior/Senior Frontend Developer

NEP ontwikkelt VOD- en Live Streaming-platforms voor leidende merken op de nationale en internationale markt. Wij beheren de grootste online video platforms in Nederland voor opdrachtgevers zoals de Nederlandse Publieke Omroep (NPO), FOX Sports, Videoland en Pathé Thuis. Onze internationale klantenkring bestaat uit onder meer Apple, Netflix, HBO en Discovery. Om de volgende ambitieuze stap te zetten zijn we op zoek naar getalenteerde JavaScript ontwikkelaars. Kun jij ons helpen hun verwachtingen te overtreffen? Dan maken we graag kennis met jou!

De uitdaging

Als Frontend Developer maak je deel uit van het development team en werk je samen met backend developers, product owners en UX-specialisten. Je past je kennis en ervaring toe met behulp van moderne programmeer methodieken en deel je deze kennis met jouw team. Je werkt aan in-house build tools voor onze Live Streaming- en Video On Demand-platforms.

Je houdt er van om complexe frontend issues om te zetten in heldere, gebruiksvriendelijke oplossingen. Je denkt actief mee over mogelijke verbeteringen en experimenteert je graag met de nieuwste webtechnologieën om deze vervolgens toe te kunnen passen. Daarnaast ben je een teamplayer die ook verantwoordelijkheid durft te nemen.

Ben jij

…ambitieus en gemotiveerd om de beste in je vak te zijn? …in staat om nieuwe methodes en technologieën te omarmen en snel eigen te maken?

Daarnaast:

Wat kun je verwachten?

Werken bij NEP betekent een afwisselende baan in een open en collegiale werkomgeving. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team en wordt begeleid tijdens de inwerkperiode. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien. Sterker nog, dit wordt zelfs door ons gestimuleerd! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Over NEP The Netherlands

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 3.500 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunen zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

Herken jij jezelf in dit profiel en lijkt het jou de ultieme uitdaging om bij ons te komen werken? Stuur dan je CV met bijbehorende motivatie naar werkenbij@nepgroup.com

Share