Senior Corporate Recruiter

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, bij ons is het altijd showtime. Hier hoef je geen saaie dagen te verwachten. Wij staan altijd klaar om er een echt spektakel van te maken. Onze opdrachtgevers verwachten immers niet anders. Ze rekenen op ons om de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek

Samen met meer dan 4.500 mensen ondersteunen wij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Je hoeft dus niet te verwachten dat je bij ons altijd op dezelfde plek zit.

Ervaren Corporate Recruiter 

Iedere organisatie wil de allerleukste collega’s vinden & binden. Hoe je dit doet is altijd weer een grote uitdaging. Samen met jouw collega recruiters, de HR Businesspartners en de rest van het team ga jij deze uitdaging graag aan. Ben je op zoek naar een toffe maar hectische werkomgeving waar je veel kunt leren en weet jij in drukke perioden het overzicht te houden en de juiste prioriteiten te stellen?

De uitdaging

Met het recruitment team werven we voor heel NEP Nederland. Naast het invullen van een (berg) vacatures, houden we ons ook bezig met Employer Branding, Recruitment Events, bedrijfscultuur en rapportages. Je bent, naast collega, ook specialistisch adviseur voor de hiring managers en HR Businesspartners. Jij ondersteunt en adviseert de hiring manager en bent niet bang om kritische vragen te stellen. Je begrijpt dat eerst de basis op orde moet zijn, voordat je verder kunt gaan bouwen. Dus je bent niet vies van hard werken om vacatures op te vullen. Alles met het doel om zo snel mogelijk een nieuwe collega te kunnen verwelkomen die snapt wat wij bedoelen met ‘never expect the possible’. Naast het binnenhalen van de leukste collega’s, houd jij je ook bezig met het positioneren van Recruitment binnen NEP, procesoptimalisatie, accountmanagement, recruitment data en uiteraard de candidate journey .

Ben jij

…Enthousiast, ervaren, toegankelijk, assertief, proactief en super leuk? …

Daarnaast

Wat kun je verwachten

Wij bieden een leerzame, afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team en wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Durf jij je aan te sluiten bij onze familie? Ben jij net zo gedreven, vol passie en met focus op technische innovatie? Wil jij ook dat geen enkele dag er hetzelfde uitziet als de dag er voor? Stuur dan je CV met een naar werkenbij@nepgroup.com en zet je schrap.

Share