Schakeltechnicus

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en heb jij een buitengewone passie voor schakeltechniek? Lees dan vooral verder!

De uitdaging
Als schakeltechnicus ga je aan de slag in de regie en werk je nauw samen met de regisseur. Je bekleed een hele belangrijke, maar vooral ook verantwoordelijke taak. Met de aanwijzingen die je van de regisseur krijgt druk je op de juiste knoppen op je beeldmixer om de verschillende beelden van de verschillende camera’s aan elkaar te schakelen en in de uitzending te krijgen.

Verwacht vooral veel afwisseling. De televisieprogramma’s waaraan je mee zal werken variëren van ESPN, Veronica Inside en Formule 1 tot The Voice, Marble Mania Beat the Champions en het Songfestival. Je overziet meerdere camera’s, slomos, titels en externe bronnen. Je werkt nauw samen met onze cameramannen- en vrouwen en zorgt ervoor dat zij de ruimte krijgen om hun shot nog even goed scherp te stellen of schakelt snel door als hij/zij in een onhoudbare positie terecht is gekomen. Tegelijkertijd houd je goed in de gaten wat er gebeurd, zodat je de regisseur kan wijzen op een mooi shot dat hij in alle hectiek misschien bijna over het hoofd ziet. Een ding is zeker: stil zal je niet zitten!

Jij:

Interesse?
Durf jij je aan te sluiten bij onze familie? Ben jij net zo gedreven, vol passie en met focus op technische innovatie? Wil jij ook dat geen enkele dag er hetzelfde uitziet als de dag er voor? Stuur dan je CV met een steengoede motivatie via deze link. Voor vragen kun je mailen naar werkenbij@nepgroup.com.

Klik hier om direct te solliciteren

Share