Sales Support Medewerker

 

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, bij ons is het altijd showtime. Hier hoef je geen saaie dagen te verwachten. Wij staan altijd klaar om er een echt spektakel van te maken. Onze opdrachtgevers verwachten immers niet anders. Ze rekenen op ons om de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek.

Samen met meer dan 4.500 mensen ondersteunen wij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Je hoeft dus niet te verwachten dat je bij ons altijd op dezelfde plek zit.

Sales Support

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega in ons salesteam!

Wil jij aan de slag in de wereld van de Media en Entertainment? Haal jij alles uit de kast om het sales proces binnen onze sales afdeling op rolletjes te laten verlopen? Ben jij de
aangewezen persoon om te schakelen tussen verschillende partijen, zowel intern als extern? Wil jij van begin tot eind bij het sales proces betrokken zijn? Dan hebben wij jouw droombaan!

De uitdaging

Als medewerker Sales Support bij NEP ben je een belangrijke spil binnen het salesteam, maar ook daarbuiten. Je schakelt over de afwikkeling van verschillende projecten met diverse interne afdelingen zoals projectmanagers, accountmanagers en planning, maar daarnaast ook met externe opdrachtgevers. Je draagt verantwoordelijkheid voor belangrijke zaken, maar dankzij jouw nauwkeurigheid en aanpakkersmentaliteit kunnen we dit zonder twijfel aan je overlaten. Jij bent degene die ervoor zorgt dat alle processen soepel en accuraat verlopen. Hierin ben je proactief, flexibel en heb je gevoel voor efficiënt handelen.

Als medewerker Sales Support ben je verantwoordelijk voor het beheren en coördineren van het gehele salesproces. De nadruk ligt hierbij op het opstellen van offertes en het contractbeheer met klanten. Daarnaast controleer je samen met de afdeling facturatie of de juiste zaken in rekening worden gebracht. Opdrachtgevers kunnen contact met je opnemen als ze vragen hebben over de opgestelde offertes en facturen. Een echte spin in het web dus, waarbij geen enkele dag hetzelfde is.

Jij:

Wat kun je verwachten

Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team op ons kantoor in Hilversum en wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Vakmanschap en plezier staan centraal in het werk. Je kunt alle kansen krijgen jeverder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs!Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Durf jij je aan te sluiten bij onze familie? Ben jij net zo gedreven, vol passie en met focus op technische innovatie? Wil jij ook dat geen enkele dag er hetzelfde uitziet als de dag er voor? Stuur dan je CV naar werkenbij@nepgroup.com en zet je schrap.

Share