Vacature: Sales Support

Ter uitbreiding van ons salesteam zijn wij op zoek naar een Sales Support! Wil jij aan de slag in de wereld van de Media en Entertainment? Haal jij alles uit de kast om het sales proces binnen onze sales afdeling op rolletjes te laten verlopen? Ben je daarnaast ook nog eens handig in je communicatie zodat je de betrokken afdelingen juist en tijdig informeert tijdens de overdracht van een sale. Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor je!

De uitdaging

Als Sales Support ben je een belangrijke spil binnen het sales team, maar ook daarbuiten. Je schakelt met diverse interne afdelingen, clientmanagers, projectmanagers en onze opdrachtgevers en bent van het begin tot het einde bij het sales proces betrokken. Je draagt verantwoordelijkheid voor belangrijke zaken, maar dankzij jouw commerciële bewustzijn en aanpakkersmentaliteit kunnen we dit zonder twijfel aan je overlaten. Vanuit je rol ben je verantwoordelijk voor het beheren en coördineren van het gehele sales- & aftersales proces. De nadruk ligt hierbij op het offreren, uitzetten en binnenhalen van informatie voor het opstellen van offertes, de overdracht van informatie naar uitvoerende teams en het contractbeheer. Opdrachtgevers kunnen contact met je opnemen als ze vragen hebben over offertes en/of facturen. Jij bent degene die ervoor zorgt dat alle processen soepel en accuraat verlopen en dat de juiste informatie tijdig wordt overgedragen naar de uitvoerende teams.

Jij:

Wat kun je verwachten

Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team op ons kantoor in Hilversum en wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Vakmanschap en plezier staan centraal in het werk. Je kunt alle kansen krijgen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Over NEP The Netherlands

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 3.000 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunden zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

Interesse? Wacht dan niet langer en stuur je CV met bijbehorende motivatie naar werkenbij@nepgroup.com

Share