Sales Support Virtual / Live Events

Ons salesteam bij Creative Animal gaat uitbreiden! Ben jij van nature een verkooptalent, communicatief vaardig en een held in het scheppen van orde tijdens chaos? Bekijk dan zeker onze vacature voor Sales Support Virtual/Live Events.   

De uitdaging
Binnen NEP hebben we een nieuw label; Creative Animal. Daar geven onze collega’s organisaties en bedrijven creatief advies om de juiste boodschap binnen de juiste doelgroep te communiceren. Zij adviseren onze klanten in het organiseren van een eigen Live/virtual event, webcasts of webinar. 

Als Sales Support ben je van het begin tot het eind betrokken bij het sales proces. Je bent een super belangrijke spil binnen ons sales team, maar ook daarbuiten.

Je schakelt namelijk met diverse interne afdelingen, client managers, projectmanagers en onze (externe) opdrachtgevers. Je bent verantwoordelijk voor het beheren en coördineren van het hele sales- & aftersales proces. De nadruk ligt hierbij op het maken van de offertes, uitzetten en binnenhalen van informatie voor het opstellen van die offertes, de overdracht van informatie naar uitvoerende teams en het contractbeheer.
Maar je kunt ook gebeld worden door opdrachtgevers als ze vragen hebben over offertes en/of facturen.

Jij bent degene die ervoor zorgt dat alle processen soepel en accuraat verlopen en dat de juiste informatie tijdig wordt overgedragen naar de uitvoerende teams. 

Jij:

De afdeling
Creative Animal bestaat nog niet heel lang. Het is vergelijkbaar met een start-up binnen een groot, solide bedrijf als NEP waar veel ervaren en gedreven collega’s werken. Creative Animal werkt voor klanten als Nike, Shell, Basic Fit, ING en Nationale Nederlanden. Het team van Creative Animal vertaalt de uitdagingen naar efficiënte end-to-end video-workflows. Deze krachtige oplossingen worden organisatiebreed gedragen en ook bij externen worden ingezet.

Wat kun je verwachten
Je komt te werken in een jong, enthousiast en gepassioneerd team op ons kantoor in Hilversum. Je wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Er wordt keihard gewerkt maar ook net zo hard gelachen. Je krijgt de kans je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Over NEP The Netherlands
Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 3.000 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunen zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

Interesse? Wacht dan niet langer en stuur je CV met bijbehorende motivatie naar werkenbij@nepgroup.com

Share