Producer Virtual Events

Wij zijn voor Creative Animal op zoek naar een producer die alles rondom virtuele en audiovisuele producties fantastisch vindt! Creative Animal is een jonge afdeling, waarin creativeit en techniek worden gecombineerd om organisaties hun verhaal te laten vertellen.

De uitdaging
Je bent onderdeel van het team van Virtual Experiences producers dat bezig is met het realiseren van concepten en content voor virtuele producties. Je dagen zijn zeer divers. De ene dag ben je bezig met het inrichten van ons Virtual Event Platform en begeleid je de klant om hun event in goede banen te leiden. De andere dag ben je bezig met het overzien van de creatie en implementatie van augmented reality van een nieuw televisieprogramma. Met jouw goede communicatieve skills communiceer je enthousiast en efficiënt met zowel klanten als met het team over de inhoud en planning van projecten. Je maakt complexe producties voor iedereen overzichtelijk. Onze projecten hebben vaak strakke deadlines en er is voldoende ruimte voor eigen inbreng.

Wat doe je?

Jij:

Het is een plus als je (basis) kennis hebt van:

Wat kun je verwachten?

Interesse?
Stuur dan jouw CV met een motivatie naar ons toe via deze link. Heb je een vraag over deze vacature? Stuur dan een mailtje naar werkenbij@nepgroup.com.

Klik hier om direct te solliciteren

Share