Broadcast Media Operator

Heb jij kennis opgedaan van playout systemen door je studie, stage of werkervaring of ben je gemotiveerd om het te leren? Gaan je ogen glunderen als je denkt aan sport en ga jij er voor zorgen dat de uitzendingen van onder andere Ziggo, FOX Sports, NPO en BVN van begin tot eind zonder problemen op zender komen? Kom dan ons team in Hilversum versterken als Broadcast Media Operator.

De uitdaging
Als Broadcast Media Operator ben je de laatste schakel binnen de uitzendketen en ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van een probleemloze en ononderbroken uitzending van sportprogramma’s op de kanalen van onze opdrachtgevers. Je bereidt de uitzendingen voor, waarborgt de continuïteit en communiceert met zowel interne als externe partijen om tot een juiste uitzending te komen.

Met de kennis die jij in huis hebt, bedien je de uitzendtechniek van de eindregie. Je begeleidt live programma’s en monitort audio, video, graphics, retoursignalen en controleert en coördineert de ondertiteling. Je houdt de uitzendingen in de gaten en grijpt in bij storingen of uitlopende zendtijden. Je controleert het uitzendschema en voert nauwkeurige controle uit op de inkomende- en uitgaande content.

Jij:


Wat kun je verwachten

Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team en wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Over NEP The Netherlands

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 2.000 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunen zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

 

Interesse?
Herken je jezelf in het profiel en ben je enthousiast? Kom dan ons team versterken en stap in de wereld waarin je meewerkt aan de nieuwste broadcast oplossingen! Stuur jouw CV met bijbehorende motivatie naar werkenbij@nepgroup.com

Share