Crewplanner LiveCenter & Playout

Wij groeien hard, heel hard. Zo ook ons LiveCenter en onze Playouts. De afgelopen tijd hebben we voor meerdere opdrachtgevers onze dienstverlening uitgebreid. Om te kunnen blijven groeien staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Het leveren van kwaliteit kan alleen met de beste mensen op de juiste plek.

Vanuit jouw rol ben je verantwoordelijk voor het maken van de planning voor onze collega’s die in de Playout en het LiveCenter werken. Dit kan gaan om zowel lange- als korte termijn planningen, maar ook om ad hoc klussen. Soms kan het maken van een planning meer dan een grote puzzel zijn waar je je in moet vastbijten. Je moet namelijk keuzes maken en er zijn verschillende belangen die je tegen elkaar moet afwegen. Hierbij kun je denken aan de wensen van de opdrachtgever, de collega’s, maar ook met bedrijfsregelingen en de arbeidstijdenwet. Je inventariseert de beschikbaarheid en inzetbaarheid van de pool van zowel vaste- als flexibele medewerkers. Omdat we ons veel bezig houden met uitzendingen van sportwedstrijden is het enorm fijn als je hier interesse in hebt en op de hoogte bent van aankomende events. Je hebt een goed beeld van de dagelijkse werkzaamheden en de werkzaamheden in de toekomst en bent in staat hierop te anticiperen.

Naast dat je je bezig houdt met het maken van planningen ben je verantwoordelijk voor de administratie en het maken van rapportages op het moment dat onze opdrachtgevers, maar ook collega’s hierom vragen. Je bent in staat deze rapportages te doorgronden en verbetervoorstellen te doen.

Jij:

Wat kun je verwachten?

Interesse?
Stuur dan jouw CV (of portfolio) naar ons toe via deze link. Heb je een vraag over deze vacature? Stuur dan een mailtje naar werkenbij@nepgroup.com

Klik hier om direct te solliciteren

Share