Personal Assistant

Ben jij klant- en servicegericht, hou je graag veel balletjes tegelijk hoog en kom je uit de omgeving van Hilversum? Ben je op zoek naar een hectische werkomgeving waar je veel kunt leren en weet jij in drukke perioden het overzicht te houden en de juiste prioriteiten te stellen? Wij zijn per direct op zoek naar de allerleukste Personal Assistent uit de regio!

De uitdaging

Wanneer plan je die belangrijke vergadering? Zijn er wel vergaderruimtes geboekt voor de meetings die vandaag op de planning staan? Oh… en zijn alle bezoekers wel aangemeld bij de receptie? Als Personal Assistant bij NEP zit je zeker niet stil! Je zet jouw organisatorisch talent in om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Je bent verantwoordelijk voor het agendabeheer en de voortgangsbewaking van de aan jou toegewezen directieleden en managers. Je beantwoordt telefoon, mail en inkomende en verwerkt uitgaande post. Daarnaast verwerk je teksten en maak je deze verzendklaar. Je houdt het archief bij en vindt het geen probleem om andere voorkomende zaken op je te nemen. Zelfs als dat betekent dat je boodschappen moet doen of de vaatwasser moet uitruimen.

Ben jij

…Nauwkeurig, assertief, proactief en flexibel? …Iemand die naast de Nederlandse taal de Engelse taal uitstekend beheerst in zowel woord als geschrift? …In staat prioriteiten te stellen en weet je hoofd- en bijzaken van elkaar te onderscheiden?

Daarnaast

Wat kun je verwachten

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 3.000 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunen zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

Interesse?

Herken je jezelf in het profiel en ben je enthousiast? Kom dan ons team versterken en stap in de wereld waarin je meewerkt aan de nieuwste broadcast oplossingen! Stuur jouw CV met bijbehorende motivatie naar werkenbij@nepgroup.com.

 

Share