Operator webcasting

Werken met de nieuwste technieken, aan gevarieerde evenementen, webcasts en webinars en met de leukste collega’s: Dat is wat je gaat beleven als je bij ons komt werken als Operator webcasting. Ben jij klaar voor de next step in je carrière binnen de broadcast industrie? Dan hebben wij een uitdaging die je niet mag laten schieten!

De uitdaging
Als Operator webcasting ben je nauw betrokken bij zowel studio projecten als onsite bij de klant op de vloer.Vanuit jouw rol ben je er verantwoordelijk voor om te zorgen dat deze projecten op rolletjes lopen. Het leveren van kwaliteit, heldere communicatie en excelente service staat hierbij voorop. In basis zal je zelfstandig opereren, maar schakel je ook veel met verschillende partijen en ben je meestal de linking pin tussen collega’s van verschillende afdelingen binnen NEP. Omdat je zoveel verschillende verantwoordelijkheden hebt, ben je in staat snel, maar ook flexibel te schakelen. Jij bent het visite kaartje van NEP webcasting.

Ter versterking van onze webcast afdeling zoeken wij een Operator webcasting met goede kennis van live streaming, ICT en overall AV techniek.

Jij:

 

De uitdaging
Als Operator webcasting ben jij de spil op locatie bij kleine en grote online events voor o.a. onze imposante klanten lijst uit de fortune 500.

Wat kun je verwachten
Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team en wordt goed opgeleid en uitgedaagd. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Over NEP The Netherlands
Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 3.000 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunen zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

Interesse?
Herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan je CV met bijbehorende motivatie snel naar werkenbij@nepgroup.com.

Share