Operationeel Projectmanager Webcasting

Werken met de nieuwste technieken, aan gevarieerde evenementen en webcasts en met de leukste collega’s: Dat is wat je gaat beleven als je bij ons komt werken als Projectmanager webcasting. Ben jij klaar voor de next step in je carrière binnen de broadcast industrie? Dan hebben wij een uitdaging die je niet mag laten schieten!

De uitdaging
Als Projectmanager webcasting ben je verantwoordelijk voor zeer diverse projecten.Vanuit jouw rol ben je er verantwoordelijk voor om te zorgen dat deze projecten op rolletjes lopen. Daarbij houdt je rekening met de gestelde deadlines, materialen en het met de opdrachtgever overeengekomen budget. Het leveren van kwaliteit en service staat hierbij voorop. In basis zal je zelfstandig opereren, maar schakel je ook veel met verschillende partijen. Je hebt contact met klanten en leveranciers, maar bent ook de linking pin tussen collega’s van verschillende afdelingen binnen NEP. Omdat je zoveel verschillende verantwoordelijkheden hebt, ben je in staat snel, maar ook flexibel te schakelen tussen verschillende rollen en met verschillende stakeholders. Je voert gesprekken op operationeel, maar ook management- en directieniveau.

Dankzij jouw sterke persoonlijkheid en ervaring laat jij je niet uit het veld slaan en weet je een weg te banen door de vele uitdagingen en obstakels. Met jouw kennis ben je in staat om een goed evenwicht te bewaren tussen de verschillende belangen van zowel de opdrachtgever als onze organisatie. Je durft beslissingen te nemen en bent niet bang om knopen door te hakken.

Jij:

Wat kun je verwachten
Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team en wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Over NEP
Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 3.000 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunen zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

Interesse?
Herken je jezelf in het profiel en ben je enthousiast? Stuur jouw CV en bijbehorende motivatiebrief naar werkenbij@nepgroup.com

Share