Operationeel Projectmanager ENG

Als Projectmanager ENG ga je werken met de nieuwste technieken aan evenementen, webcasts en programma’s  zoals bijvoorbeeld Marble Mania, Temptation Island en Project Rembrand

Vanuit jouw rol ben je er verantwoordelijk voor om te zorgen dat deze projecten op rolletjes lopen. Daarbij houdt je rekening met de gestelde deadlines, materialen en het met de opdrachtgever overeengekomen budget. Het leveren van kwaliteit en service staat hierbij voorop.

Met jouw kennis ben je in staat om een goed evenwicht te bewaren tussen de verschillende belangen van zowel de opdrachtgever als onze organisatie. Je durft beslissingen te nemen en bent niet bang om knopen door te hakken.Je hebt contact met klanten en leveranciers, maar bent ook de linking pin tussen collega’s van verschillende afdelingen binnen NEP. Omdat je zoveel verschillende verantwoordelijkheden hebt, ben je in staat snel, maar ook flexibel te schakelen tussen verschillende rollen en met verschillende stakeholders. Je voert gesprekken op operationeel, maar ook management- en directieniveau. Dankzij jouw sterke persoonlijkheid en ervaring laat jij je niet uit het veld slaan en weet je een weg te banen door de vele uitdagingen en obstakels.


Jij:

Wat kun je verwachten?

Interesse?
Stuur dan jouw CV naar ons toe via deze link. Heb je een vraag over deze vacature? Stuur dan een mailtje naar werkenbij@nepgroup.com.

 

 

Klik hier om direct te solliciteren

Share