Operationeel projectmanager

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, bij ons is het altijd showtime. Hier hoef je geen saaie dagen te verwachten. Wij staan altijd klaar om er een echt spektakel van te maken. Onze opdrachtgevers verwachten immers niet anders. Ze rekenen op ons om de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek.

Samen met meer dan 4.500 mensen ondersteunen wij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Je hoeft dus niet te verwachten dat je bij ons altijd op dezelfde plek zit.

Operationeel Projectmanager
Wil jij werken in de televisiebranche? Wil je werken met de nieuwste technieken, aan de gaafste producties en met de leukste collega’s? Dat is wat je kunt verwachten als je bij ons komt werken als Operationeel Projectmanager. Ben jij klaar voor de next step in je carrière binnen de broadcast industrie? Lees dan vooral verder!

De uitdaging
Als Operationeel Projectmanager ben jij het middelpunt van een televisieproductie. Hoewel je zelf niet in de spotlight staat, ben je wel een onmisbare en verbindende schakel achter de schermen. Vanuit jouw rol zorg je ervoor dat de uitzending zelf, maar ook de aanloop er naartoe op rolletjes loopt. Concreet houdt dit in dat je aanspreekpunt bent voor- en schakelt met veel verschillende partijen. Je hebt regelmatig contact met producenten en leveranciers, maar bent ook de linking pin tussen collega’s van verschillende afdelingen. Hierbij kun je denken aan onze Clientmanagers, maar ook collega’s uit de vakgroepen beeld, geluid en camera. Samen met hen zorg je ervoor dat de gestelde deadline wordt behaald binnen het met de opdrachtgever overeengekomen budget.

Als we jou op een klus zetten weten we zeker dat we niet voor onverwachte verrassingen komen te staan. Onder jouw leiding voldoen we tijdig aan de met de klant overeengekomen dienstverlening en als er om een update gevraagd wordt, weet je altijd precies wat de stand van zaken is!

Jij:

Wat kun je verwachten
Bij ons kun je een afwisselende baan in een gezellige werkomgeving verwachten. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien. Wij moedigen dit zelfs aan! En natuurlijk bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Durf jij je aan te sluiten bij onze familie? Ben jij net zo gedreven, vol passie en met focus op technische innovatie? Wil jij ook dat geen enkele dag er hetzelfde uitziet als de dag er voor? Stuur dan je CV met een steengoede motivatie naar werkenbij@nepgroup.com en zet je schrap.

Share