Operationeel Incident Manager

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, bij ons is het altijd showtime. Hier hoef je geen saaie dagen te verwachten. Wij staan altijd klaar om er een echt spektakel van te maken. Onze opdrachtgevers verwachten immers niet anders. Ze rekenen op ons om de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek

Samen met meer dan 4.500 mensen ondersteunen wij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Je hoeft dus niet te verwachten dat je bij ons altijd op dezelfde plek zit.

Operationeel Incident Manager

NEP groeit voortdurend. Om 24/7 te kunnen voldoen aan de verwachtingen van onze klanten met betrekking tot management en tijdige oplossing van onze incidenten, zijn we voor de invulling van een nieuwe rol, op zoek naar een Operationeel Incident/ Escalatie Manager om ons team te versterken. 

De uitdaging

Als Operationeel Incident Manager ga je deel uitmaken van een team dat 24/7 beschikbaar is voor incidenten en escalaties. In het geval van een ernstige kritieke uitzending of een incident met hoge impact voor grote klanten zetten jullie een warroom op om de brand zo snel mogelijk te blussen. Vanuit jouw rol ben je verantwoordelijk voor het managen van zowel de interne- als externe communicatie rondom het incident. Je zorgt ervoor dat onze klanten en het senior management correct, tijdig en duidelijk worden geïnformeerd. Doordat jij als geen ander weet hoe escalatie workflows werken, weet je ervoor te zorgen dat de juiste ondersteuningsgroepen betrokken zijn en ben je in staat de juiste prioriteiten te geven aan elk incident. Je levert de input voor het schrijven van incidentrapporten, houdt deze bij en geeft er de juiste opvolging aan. En… Je zorgt ervoor dat we delivery deadlines halen en dat er na afsluiting van het incident een grondige follow-up wordt voltooid: We zetten uiteraard alles op alles om herhaling in de toekomst te voorkomen!

Jij:

Wat kun je verwachten

Wij bieden een leerzame, afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team en wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden

Interesse?

Durf jij je aan te sluiten bij onze familie? Ben jij net zo gedreven, vol passie en met focus op technische innovatie? Wil jij ook dat geen enkele dag er hetzelfde uitziet als de dag er voor? Stuur dan je CV met een naar werkenbij@nepgroup.com en zet je schrap.

Share