Operationeel Assistent

Ben jij op zoek naar een uitdagende startersfunctie binnen de broadcast en wil je een basis leggen voor een mooie technische carriere achter de schermen in televisieland? Ben jij niet bang om vieze handen te krijgen en vind je het niet erg om op onregelmatige tijden te werken? Wij bieden je de kans om bij ons te komen werken als Operationeel Assistent!

De uitdaging

Als je bij ons komt werken als operationeel assistent ga je onderdeel uit maken van een jong en energiek team dat van aanpakken weet. We gaan door weer en wind en geen uitdaging is te groot, want.. we doen het samen! Je zal gaan assisteren bij de technische dienstverlening van het opname- en uitzendproces. Een supergave uitdaging dus, want je zal op plekken komen waar niet iedereen komt.

Je bent de onmisbare schakel binnen de hele keten van voorbereiding tot de afhandeling van verschillende televisieproducties als DWDD, Voetbal Inside, Jinek en Eredivisie Voetbal. Maar ook grote spektakels als The Voice, The Passion en Lowlands kunnen uiteindelijk op je planning komen te staan. Voor aanvang van de klus controleer je bij ons depot of de audiovisuele materialen die zijn aangevraagd door de Projectmanager klaar staan voor de klus. Je bestuurt het crewbusje dat naar de locatie gaat en eventueel zelfs de materiaalwagen of OBV. Tijdens zowel de bouw als de breek van verschillende televisieproducties ben je verantwoordelijk voor de aanwezige bekabeling volgens het kabelplan. Daarnaast zorg je voor het aansluiten van de benodigde apparatuur, zoals camera’s en monitoren. De repetities gaan we zorgeloos in, want uiteraard heb jij ruim van te voren gecheckt of alle apparatuur werkt. Dat kan ook niet anders, want tijdens de uitzending heb je daar geen tijd voor. Dan ben je druk met het assisteren van de cameraman- of vrouw.

 

Jij:

 

Wat kun je verwachten

Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team en wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Over NEP The Netherlands

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 2.000 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunen zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Mail dan je CV en motivatiebrief naar werkenbij@nepgroup.com

Share