Network Security Engineer

Kun jij de verantwoordelijkheid aan om een netwerk maximaal beveiligd te houden? En wil je dat doen in de unieke branche waar broadcast en IT samenkomen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De uitdaging
Je bent, samen met het team, verantwoordelijk voor de maximale bescherming en performance van onze infrastructuur.

Een greep uit de werkzaamheden: 

Wat ons anders maakt dan andere spelers in de markt is dat ons netwerk meer is dan alleen een bedrijfsnetwerk; via onze eigen glasvezels en datacenters ondersteunen wij televisieproducties, live uitzendingen en video on demand diensten. De configuratie en optimalisatie van deze omgeving is zeer uitdagend en van technisch hoog niveau. Als Network Security Engineer ben je betrokken bij de hele keten en overzie je alle lagen uit het OSI model vanuit jouw expertise. Of het nu om de infrastructuur of de applicatie gaat, al deze teams zitten direct in jouw omgeving en jouw werk heeft invloed op het geheel. 

Jij:

Als het gaat om technisch inhoudelijke kennis beschik je over:

En is het een pre als:

Wat kun je verwachten
De diensten van NEP in Nederland draaien voornamelijk op eigen mensen. Stuk voor stuk mannen en vrouwen met passie voor en affiniteit met de media en IT industrie. Onze teams worden continu geschoold op nieuwe technieken, workflows en specialisaties. Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team van ongeveer 130 (broadcast) IT-professionals. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je werkt op het hoofdkantoor van NEP The Netherlands en je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien. Sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Herken je jezelf in het profiel en ben je enthousiast? Kom dan ons team versterken en stap in de wereld waarin je meewerkt aan de nieuwste broadcast oplossingen! Stuur jouw CV met bijbehorende motivatie naar werkenbij@nepgroup.com

Share