Network Security Operations Center Analyst

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, bij ons is het altijd showtime. Hier hoef je geen saaie dagen te verwachten. Wij staan altijd klaar om er een echt spektakel van te maken. Onze opdrachtgevers verwachten immers niet anders. Ze rekenen op ons om de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek.

Samen met meer dan 4.500 mensen ondersteunen wij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Je hoeft dus niet te verwachten dat je bij ons altijd op dezelfde plek zit.

Network Security Operations Center Analyst

Kun jij de verantwoordelijkheid aan om een netwerk maximaal beveiligd te houden? En wil je dat doen in de unieke branche waar broadcast en IT samenkomen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De uitdaging
Je bent, samen met het team, verantwoordelijk voor de maximale bescherming en performance van onze infrastructuur. Als onze NOC/SOC security analyst zorg jij voor de implementatie, operationele inrichting en kalibrering van, incident handling, support op en rapportages over ons toekomstige Security information and event management (SIEM)-systeem. Met jou zorgen we ervoor dat malicious actors, malware en ander misbruik in de kiem wordt gesmoord door verdachte patronen en onveilige configuraties tijdig op te sporen en onschadelijk te maken. Ook help je het netwerkteam verder met jouw praktische en moderne beleidsadvies en traint je directe collega’s on the job dit toe te passen.

Hier ben je mee bezig:

Wat ons anders maakt dan andere spelers in de markt is dat ons netwerk meer is dan alleen een bedrijfsnetwerk; via onze eigen glasvezels en datacenters ondersteunen wij televisieproducties, live uitzendingen en video on demand diensten. De configuratie en optimalisatie van deze omgeving is zeer uitdagend en van technisch hoog niveau. Als Network Security Operation Center analist ben je betrokken bij de hele keten en overzie je alle lagen uit het OSI model vanuit jouw expertise. Of het nu om de infrastructuur of de applicatie gaat, al deze teams zitten direct in jouw omgeving en jouw werk heeft invloed op het geheel.

Jij:

Als het gaat om technisch inhoudelijke kennis beschik je over:

Je hebt een streepje voor als:

Wat kun je verwachten

De diensten van NEP in Nederland draaien voornamelijk op eigen mensen. Stuk voor stuk mannen en vrouwen met passie voor en affiniteit met de media en IT industrie. Onze teams worden continu geschoold op nieuwe technieken, workflows en specialisaties. Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team van ongeveer 130 (broadcast) IT-professionals. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je werkt op het hoofdkantoor van NEP The Netherlands en je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien. Sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Herken je jezelf in het profiel en ben je enthousiast? Kom dan ons team versterken en stap in de wereld waarin je meewerkt aan de nieuwste broadcast oplossingen! Stuur jouw CV naar werkenbij@nepgroup.com.

Share