Network Security Engineer

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, bij ons is het altijd showtime. Hier hoef je geen saaie dagen te verwachten. Wij staan altijd klaar om er een echt spektakel van te maken. Onze opdrachtgevers verwachten immers niet anders. Ze rekenen op ons om de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek.

Samen met meer dan 4.500 mensen ondersteunen wij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Je hoeft dus niet te verwachten dat je bij ons altijd op dezelfde plek zit.

Network Security Engineer
Kun jij de verantwoordelijkheid aan om een netwerk maximaal beveiligd te houden? En wil je dat doen in de unieke branche waar broadcast en IT samenkomen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De uitdaging
Je bent, samen met het team, verantwoordelijk voor de maximale bescherming en performance van onze infrastructuur.

Wat je bij deze functie kunt verwachten:

Wat ons anders maakt dan andere spelers is dat ons netwerk meer is dan alleen een bedrijfsnetwerk; via onze eigen glasvezels en datacenters ondersteunen wij televisieproducties, live uitzendingen en video on demand diensten. De configuratie en optimalisatie van deze omgeving is zeer uitdagend en van technisch hoog niveau. Als Network Security Engineer ben je betrokken bij de hele keten en overzie je alle lagen uit het OSI model vanuit jouw expertise. Of het nu om de infrastructuur of de applicatie gaat, al deze teams zitten direct in jouw omgeving en jouw werk heeft invloed op het geheel.

Jij:

Als het gaat om technisch inhoudelijke kennis beschik je over:

En is het een pre als:

Wat kun je verwachten
De diensten van NEP in Nederland draaien voornamelijk op eigen mensen. Stuk voor stuk mannen en vrouwen met passie voor en affiniteit met de media en IT industrie. Onze teams worden continu geschoold op nieuwe technieken, workflows en specialisaties.

Bij ons kun je een afwisselende baan in een gezellige werkomgeving verwachten. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien. Wij moedigen dit zelfs aan! En natuurlijk bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Durf jij je aan te sluiten bij onze familie? Ben jij net zo gedreven, vol passie en met focus op technische innovatie? Wil jij ook dat geen enkele dag er hetzelfde uitziet als de dag er voor? Stuur dan je CV met een steengoede motivatie naar werkenbij@nepgroup.com en zet je schrap.

Share