Multi-ENG Geluidstechnicus

Heb jij de ambitie om carrière te maken als Multi-ENG geluidstechnicus en wil jij jezelf verder ontwikkelen binnen een superleuk team met vakspecialisten dat werkt aan de tofste producties? Wij zijn op zoek naar nieuw talent voor onze Multi-ENG en ENG geluids ploeg! Als jij op zoek bent naar de leukste baan op het gebied van audio, dan kan en mag je deze kans niet laten schieten!

De uitdaging
Als je bij ons aan de slag gaat als geluidstechnicus ben je verantwoordelijk voor een optimale geluidsweergave tijdens onze Multi-ENG en ENG Producties. Je zorgt ervoor dat alles dat te maken heeft met geluid, zowel in de studio’s, voetbalstadions of op andere locaties, goed loopt. Het aansluiten, installeren en bedienen van ons geluidsapparatuur behoort tot jouw takenpakket. Daarnaast controleer je de technische staat van de apparatuur en los je eventuele storingen op.

Bij Multi-ENG werk je nauw samen met een projectmanager in combinatie met de klant en zorgt je ervoor dat de werkzaamheden goed op elkaar zijn afgestemd. Onder andere Tijdens de opnames van bijvoorbeeld Eigen huis en tuin, Live streaming bij webcasts, muziek of bij een opname van Legomasters kortom hele uiteenlopende klussen. Bij ENG producties doe je het juist alleen met de cameraman en een regisseur/verslaggever op locatie, dit vraagt om een enorme flexibele werkhouding en een grote mate van zelfstandigheid.

Jij:

Over NEP The Netherlands
Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. Wil je weten wat? Neem een kijkje op onze Showcases pagina!

Durf jij het aan om ons team te versterken?

…dan zien wij graag je CV samen met je motivatie(video)verschijnen! Mail deze naar werkenbij@nepgroup.com. Op basis van het ingestuurde materiaal zullen wij de beste kandidaten uitnodigen voor een sollicitatiegesprek.

Share