Vacature: Movie Quality Control Operator

Ben jij degene die tijdens het kijken van een film de “foutjes” ontdekt? Heb jij het door als er iets niet klopt en zie jij het als een uitdaging om films op technische kwaliteit te beoordelen en gereed te maken voor diverse digitale platformen? Wij zijn op zoek naar film- en serie enthousiastelingen die ons team in het nieuwe jaar als Movie Quality Control Operator willen komen versterken!

De uitdaging

TV en IT: twee werelden waarin het draait om innovatie, creativiteit, dynamiek en uitdagingen. Voor onze afdeling Digital Media Services zijn we op zoek naar Movie Quality Control Operators. Deze afdeling is onze digitale filmfabriek waarbinnen we onder andere afgemonteerde films gereed maken voor vooraanstaande digitale platformen zoals iTunes, Netflix, Pathé Thuis, Videoland, Google Play, Amazon maar ook voor de bioscoop en uitzending. Het is jouw taak om tijdens het proces de kwaliteit en voortgang te waarborgen. Je werkt op de modernste apparatuur, aan de nieuwste films bij één van de weinige bedrijven wereldwijd die iTunes-gecertificeerd is.

Het is een feit dat de IT wereld snel verandert. Zo snel dat business requirements alsmaar complexer en uitdagender worden. Gezamenlijk met het team worden er binnen strakke deadlines films en series verwerkt en opgeleverd aan de diverse platformen. Binnen NEP erkennen wij het belang van continue
verbetering en daarom zal jij als Movie Quality Control Operator ook alle vrijheid krijgen met het meedenken, opzetten en optimaliseren van de kwaliteit en de procesflow.

Ben jij?

…gek van films en alles wat daarbij komt kijken? …iemand die ziet wat een ander niet ziet, nauwkeurig en heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en concentratievermogen? …klantgericht en kun je makkelijk communiceren?

Daarnaast:

Wat kun je verwachten

Wij bieden een afwisselende en uitdagende baan in een open en collegiale werksfeer. Een functie waar jij vanuit verschillende rollen jouw werk kunt uitvoeren: filmliefhebber, kwaliteitscontroleur, coördinator, data specialist, encoding en uiteraard als teamplayer! Humor en plezier staan centraal in het werk. Je werkt op het hoofdkantoor van NEP The Netherlands en je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien. Sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Stuur je CV met bijbehorende motivatie naar werkenbij@nepgroup.com.

Share